Vacatures Coachen & Lesgeven

Het Watersportverbond zoekt momenteel/The Royal Netherlands Yachting Union is seeking a: 


De Watersportverbond Topzeilacademie in Den Haag is per 1 maart 2014 op zoek naar een nieuwe Laser Talentcoach.

Als Laser Talentcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de Laser Talentploeg. Je werkt onder begeleiding van Hoofdcoach Jaap Zielhuis en bent samen met de andere Talentcoaches verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de gehele Delta Lloyd Talentploeg, Topzeilacademie en het Watersportverbond Talentplan.

Wil jij ook werken in een waanzinnig inspirerende topsportomgeving en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan een schriftelijke motivatie voorzien van je CV voor 15 januari 2014 a.s. bij voorkeur per e-mail naar: 
Watersportverbond Topzeilacademie
t.a.v. Koen Verhart koen.verhart@watersportverbond.nl
Hellingweg 136
2583 DX Den Haag

Meer informatie over de vacatures:
Vacature Laser Talentcoach
Vacancy Laser Talentcoach (English)


Docent Regionaal Opleidingsteam bij het Watersportverbond

Heb jij minimaal een CWO zeilinstructeurdiploma op niveau 4 (I-4) en wil je graag bijdragen aan kaderontwikkeling bij CWO-opleidingslocaties in je eigen regio (bij zowel vaarscholen als zeilverenigingen)? Solliciteer dan op deze vacature! Ook als je je ZI-B hebt en lang niet meer actief bent geweest maar het wel overweegt om weer wat actiever te worden in de zeil en –opleidingswereld, dan ben je van harte uitgenodigd om te reageren.

In een regionaal opleidingsteam ga je aan de slag met een team van ongeveer 6 tot 8 man. Het team bestaat uit instructeurs met minimaal niveau 4 (I-4, I-4* en opleiders). In de toekomst wordt dit uitgebreid met docenten BWO en rescue.

Samen met de andere docenten van het opleidingsteam geef jij vorm aan de opleidingsstructuur binnen de regio. Je leidt competentiegericht op en de wensen/behoeften van de CWO-opleidingslocaties vormen het uitgangspunt.

Opleiding en bijscholing door het Watersportverbond
De docenten binnen het opleidingsteam worden geschoold en getraind door het Watersportverbond. Minstens 1x per jaar zullen alle opleidingsteams van de 8 regio’s in Nederland samenkomen voor een bijscholingsdag. Verder wordt per opleidingsteam gekeken wat nodig is om het goed te laten functioneren.

Tijdsinvestering
Gezamenlijk breng je met je team in kaart wat de opleidingsvragen zijn in de regio en wat dat concreet betekent in tijd. Onderling wordt afgestemd wie wat wanneer doet, rekening houdend met de mogelijkheden per individu. Je geeft zelf aan hoeveel tijd/dagdelen je beschikbaar bent. Voor aanvang van het seizoen organiseert het Watersportverbond een bijeenkomst voor de officiële aftrap.

Vergoeding
Het Watersportverbond biedt de standaard vergoeding van instructeurs.  Dit betekent dat deelname aan het opleidingsteam semi-vrijwillig is. Reiskosten en uitvoerende werkzaamheden op verenigingen worden vergoed. Daarnaast investeert het Watersportverbond in je persoonlijke- en zeiltechnische ontwikkeling.

Interesse?
Heb je interesse, stuur dan een korte motivatiebrief met je zeilcv naar Christoffel van Hees: christoffel.van.hees@watersportverbond.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 030-751 3721.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


 
Print dit artikel