Naar de website »  I  Contact
Ledennieuwsbrief
Watersportverbond
Editie januari 2012 Uw lidnummer is [LIDNUMMER].

30 verenigingen op gesprek tijdens BOOT Holland beurs Door de aangesloten verenigingen is ook dit jaar weer volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid een afspraak te maken met de regiovertegenwoordiger en de districtsconsulent op de stand van het Watersportverbond op Boot Holland. De beurs vond plaats van 10 tot en met 15 februari in Leeuwarden.
Lees verder

Het Nederlands Kampioenschap voor verenigingen Het Nederlands Kampioenschap voor verenigingen (NCK) is na 6 jaar uitgegroeid tot een unieke combinatie van wedstrijdzeilen op topsportniveau en een “end – of –season” reunie voor iedereen die de sport een warm hart toedraagt.
Lees verder

Eerste landelijke bijeenkomst Regionale Opleidingsteams Op zondag 5 februari zijn de docenten van de verschillende Regionale Opleidingsteams voor het eerst samengekomen in het Huis van de Sport in Nieuwegein. Het was een bijzondere middag en goed om alle enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te hebben.
Lees verder
Primus Inter Pares In samenwerking met GWV De Vrijbuiter en de 16m2 Klasse wordt op 21 en 22 April 2012 de 51e Primus Inter Pares (ook wel PIP genoemd) georganiseerd. De PIP – letterlijk vertaald de Eerste Onder zijns Gelijken – is een wedstrijd om de kampioen der kampioenen te bepalen.
Lees verder
Kanolicenties al aangevraagd? De afdeling Wedstrijdsport van het Watersportverbond is druk bezig met het verwerken van de kanolicentieaanvragen voor het wedstrijdseizoen 2012. Echter, nog niet alle kanoverenigingen hebben de kanolicentieaanvragen voor hun leden ingeleverd.
Lees verder
Boot Holland was een succes! Door de aangesloten verenigingen is ook dit jaar weer volop gebruik gemaakt van de gelegenheid een afspraak te maken met de regiovertegenwoordiger en de districtsconsulent op de stand van het Watersportverbond op Boot Holland.
Lees verder
Data regiovergaderingen De komende weken zullen weer in een groot aantal regio’s de gebruikelijke jaarlijkse regiovergaderingen plaatsvinden. De vergaderingen zijn de gelegenheid bij uitstek om op regionaal niveau te praten over de ontwikkelingen in de watersport, bij de verenigingen en binnen het Watersportverbond.
Lees verder
Nomineer je penningmeester en maak kans op €2500,- voor de clubkas! Penningmeesters van sportverenigingen zijn zeer belangrijke, maar vaak onderbelichte, vrijwilligers. De Penningmeester van het Jaar verkiezing zet de penningmeesters daarom in het zonnetje. Iedereen kan vanaf 20 februari een maand lang de penningmeester van zijn/haar sportclub nomineren, als waardering.
Lees verder
Weer twee catamaranverenigingen aangesloten Eind december hebben zich twee catamaranverenigingen aangemeld als lid van het Watersportverbond. Deze verenigingen hebben nog gebruik gemaakt van het convenant tussen NFB en Watersportverbond. Het convenant geeft de NFB verenigingen de gelegenheid het lidmaatschap van het Watersportverbond aan te vragen
Lees verder
Geen afsluitingen in Natura 2000 Friese Meren Al geruime tijd wordt overleg gevoerd over op welke wijze de doelen van Natura 2000 kunnen worden gerealiseerd zonder dat het te veel belemmeringen met zich meebrengt voor de gebruikers van het Merengebied (Sneekermeergebied, Witte en Zwarte Brekken, Oudegasterbrekken en Fluessen en omgeving).
Lees verder
Aanvulling Lezingenlijst 2011-2012 Het Watersportverbond geeft elk jaar de zg. Lezingenlijst uit, een overzicht van sprekers die op een clubavond een boeiende lezing of een interessant verhaal kunnen houden.
Lees verder
Watersportverbond Motorboot Surfen Topzeilen Kanosport Zeilen
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 / E: info@watersportverbond.nl / I: www.watersportverbond.nl
facebook facebook.com/Watersportverbond / twitter @watersportNL
Hiervoor heeft u uw lidnummer nodig: [LIDNUMMER].
Met dit nummer krijgt u tevens verschillende kortingen op producten en diensten