Naar de website »  I  Contact
Ledennieuwsbrief
Watersportverbond
Editie mei 2011 Uw lidnummer is [LIDNUMMER].

Constructieve sfeer op ledenvergadering verbond Maandagavond waren er in Bunnik op de voorjaarsledenvergadering van het Watersportverbond meer dan 50 verenigingen vertegenwoordigd. Onderwerpen van de agenda waren naast het jaarverslag en –rekening onder andere de verdeling van de contributie onder de sectoren. De sfeer was constructief.
Lees verder

Negatieve uitspraak over Waddenafsluiting De Raad van State heeft woensdagochtend een voor de watersporter negatieve uitspraak gedaan over de afsluiting van een aantal Waddengebieden. Het Watersportverbond had met een aantal andere partijen bezwaar aangetekend tegen deze afsluitingen. Wij betreuren de uitspraak zeer.
Lees verder

Drie nieuwe nominaties voor Delta Lloyd Kernploeg Tijdens de Delta Lloyd Regatta 2011 scoorden de Nederlandse zeilers van de Delta Lloyd kernploeg vier gouden medailles en twee bronzen. Als gevolg daarvan zal het Watersportverbond bij NOC*NSF drie nieuwe teams voordragen voor een Olympische nominatie voor London 2012.
Lees verder
Verbondsspelden voor Van de Hoef en Sluyters Tijdens de ledenvergadering maandagavond 23 mei zijn twee heren onderscheiden voor hun bijzondere verdiensten voor het verbond en de watersport in het algemeen. Henk van der Hoef ontving uit handen van Hugo Snoekc de Zilveren verbondsspeld. Frans Sluyters kreeg de Gouden verbondsspeld opgespeld.
Lees verder
Tegoed Nationale Sportpas is tot 1 juli te besteden Tot 1 juli kunnen houders van de Nationale Sportpas hun gespaarde tegoed nog besteden bij een aantal winkels. Al sinds begin dit jaar was het vanwege het faillissement van de Nationale Sportpas al niet meer mogelijk om te sparen.
Lees verder
Trainersopleidingen niveau 3 en 4 gaan weer van start De trainersopleidingen 3 en 4 gaan weer van start. Ook dit jaar heeft het Watersportverbond weer trainersopleidingen voor mensen die training willen geven aan wedstrijdzeilers of -surfers. Deze opleidingen starten in september.
Lees verder
MeteoVista organiseert cursus Weer en Watersport In samenwerking met het Watersportverbond organiseert MeteoVista in Zeist op zaterdag 18 juni de cursus Weer en Watersport. Kennis over de verschillende weersystemen kan onbegrip en onzekerheid over weersveranderingen wegnemen en bijdragen aan de veiligheid op het water.
Lees verder
Spitsstremming wegens vervanging Bosrandbrug De Bosrandbrug over de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder wordt vervangen door een grotere en bredere ophaalbrug. De werkzaamheden starten in september en duren een jaar. De Schipholdraaibrug en Aalsmeerderbrug worden in die periode niet geopend in de spits.
Lees verder
Passanten kunnen ook dit jaar weer terecht in de Hargervaart Op 12 mei heeft de gemeenteraad van de gemeente Bergen besloten de exploitatie van de Hargervaart te gunnen aan Watersportvereniging Hargervaart. Hierdoor kunnen leden en passanten ook dit jaar weer gebruik blijven maken van deze unieke aanlegplek.
Lees verder
Nog enkele plaatsen vrij bij toertochten Ook dit jaar worden er weer drie tochten georganiseerd voor motorbootvaarders, waarbij onder leiding van ervaren instructeurs nieuwe vaargebieden kunnen worden ontdekt. De Waddenexpeditie is inmiddels volgeboekt. Voor belangstellenden is er echter nog (beperkt) plaats bij de Zeelandexpeditie en de Grote Rivierentocht.
Lees verder
Watersportverbond Motorboot Surfen Topzeilen Kanosport Zeilen
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 / E: info@watersportverbond.nl / I: www.watersportverbond.nl
facebook facebook.com/Watersportverbond / twitter @watersportNL
Hiervoor heeft u uw lidnummer nodig: [LIDNUMMER].
Met dit nummer krijgt u tevens verschillende kortingen op producten en diensten