Naar de website »  I  Contact
Ledennieuwsbrief
Watersportverbond
Editie juni 2011 Uw lidnummer is [LIDNUMMER].

Eerste Nationaal Regenboog Evenement Van woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli 2011 strijden Nederlandse zeiltoppers om het eerste Nationaal Regenboog Evenement. Dit rondtrekkende zeilspektakel doet vijf Hollandse en Utrechtse plassen aan.Dat betekent dat de vloot elke dag op een ander wedstrijdwater in actie komt.
Lees verder

Feestelijke afsluiting ISAF WJK selectie Zaterdag 4 juni is de selectie voor het ISAF Jeugd WK 2011 te Zadar, Kroatie op een zeer mooie en feestelijke wijze afgesloten. Onder superieure omstandigheden, zon en wind, werd tijdens de Dutch Youth Regatta de selectie voor het belangrijkste jeugdevenement ter wereld afgerond.
Lees verder

Verbinding Grevelingen en Haringvliet in beeld Op uitnodigng van Groenservice Zuid Holland waren afgelopen week regioteamleden Leo Rietdijk en Daan den Braber van het regioteam Delta Noord aanwezig bij een brainstormbijeenkomst over de mogelijke verbinding van de Grevelingen met het Haringvliet. Ieders wensen werden op papier gezet en besproken.
Lees verder
Kollenbrug ruim een half jaar gestremd Van 1 september 2011 tot 1 mei 2012 zal de Kollenbrug in Woerdense Verlaat gestremd zijn. De brug is in zeer slechte staat en zal volledig worden vervangen.
Lees verder
Brons en Olympische nominatie voor Rijsselberge Windsurfer Dorian van Rijsselberge (foto) eindigde als vierde in de afsluitende medal race tijdens Sail for Gold Regatta, een ISAF wereldbekerwedstrijd. Daarmee veroverde de surfer de bronzen medaille op Olympische wedstrijdwater. Hiermee verzekert hij zich ook van een Olympische nominatie.
Lees verder
2 en 3 juli surffeest op de Grevelingendam Op 2 en 3 juli vindt op de Grevelingendam bij Bruinisse een groot surffeest plaats. Het windsurfen is 40 jaar in Nederland en dat wordt gevierd. Er zijn tal van activiteiten voor zowel jeugd, topsurfers als recreatieve windsurfers.
Lees verder
Stichting Sailing Kids organiseert zeiltocht Stichting Sailing Kids organiseert een onvergetelijke zesdaagse zeiltocht op het Ijsselmeer. De zeiltochten worden georganiseerd voor lichamelijk ernstig of chronisch zieke kinderen samen met hun familie, maar ook voor zieke jongeren die als groep zonder ouders meevaren.
Lees verder
Waarom zijn de Rijkelse Bemden afgesloten? In 2007 heeft Rijkswaterstaat het besluit genomen tot afsluiting van de Rijkelse Bemden. Regioteam Limburg van het Watersportverbond betreurt deze beslissing en heeft sinds die tijd regelmatig met Rijkswaterstaat gecorrespondeerd over dit besluit.
Lees verder
Regioteam Rivierengebied maakt bezwaar Het regioteam rivierengebied heeft deze week bezwaar gemaakt tegen de plannen van de gemeente Deventer om de Veenoordskolk bij Deventer te verondiepen en ook af te sluiten voor de watersport. Het Watersportverbond adviseert in haar brief Rijkswaterstaat om de vergunningverlening terug te draaien.
Lees verder
Leren kiten? Kies een verbondserkende school! Kitesurfen is de snelst groeiende watersport in Nederland. Wil je deze spectaculaire maar risicovolle sport verantwoord en veilig leren? Kies dan voor een kitesurfschool met een Watersportverbond-erkenning.
Lees verder
Watersportverbond Motorboot Surfen Topzeilen Kanosport Zeilen
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 / E: info@watersportverbond.nl / I: www.watersportverbond.nl
facebook facebook.com/Watersportverbond / twitter @watersportNL
Hiervoor heeft u uw lidnummer nodig: [LIDNUMMER].
Met dit nummer krijgt u tevens verschillende kortingen op producten en diensten