Naar de website »  I  Contact
Ledennieuwsbrief
Watersportverbond
Editie augustus 2011 Uw lidnummer is [LIDNUMMER].

Twee A-finales op groots WK Vlakwater Sprint Van 17 t/m 21 augustus jl. vonden in Szeged, Hongarije, de Wereldkampioenschappen Vlakwater Sprint plaats. Het evenement was van groot belang, aangezien er voor de deelnemende landen startbewijzen waren te verdienen voor Londen 2012.
Lees verder

Kanoërs kamperen in de Wieden Sinds kort kunnen kanoërs een nachtje doorbrengen in nationaal park De Wieden, in de Kop van Overijssel.
Lees verder

Tochten en wedstrijden: genoeg te beleven op het water De komende weken organiseren veel kanoverenigingen diverse toertochten en wedstrijden voor kanovarend Nederland.
Lees verder
Instructeurs verder opleiden en certificeren volgens het CWO-systeem? Indien u lid bent van het Watersportverbond en u wilt uw instructeurs verder opleiden en certificeren volgens het CWO-systeem, dan kunt u gebruik maken van het opleidingsteam bij u in de buurt!
Lees verder
Met extra korting naar de HISWA te Water 2011 De HISWA te Water 2011 biedt met zo’n 350 fonkelnieuwe schepen in alle soorten en maten een indrukwekkend overzicht van zowel Nederlandse als internationale jachtbouw. De HISWA te Water vindt plaats van dinsdag 6 t/m zondag 11 september in Marina Seaport IJmuiden.
Lees verder
Wat vindt u van onze huidige watersportbeurzen? Wat kan er verbeterd worden? En hoe ziet uw ideale watersportbeurs er uit? Of u nou wel of geen watersportbeurzen bezoekt, graag horen we uw mening.
Lees verder
Trainersopleidingen niveau 3 en 4 De trainersopleidingen 3 en 4 gaan weer van start. Ook dit jaar heeft het Watersportverbond weer trainersopleidingen voor mensen die training willen geven aan wedstrijdzeilers of -surfers. Deze opleidingen starten in september.
Lees verder
Vacature binnen Commissie Opleidingen Per 31 december 2011 verlaten Jan Helder (secretaris) en Ron Maas (voorzitter) de Commissie Opleidingen. Dit betekent dat er twee vacatures zijn binnen deze commissie.
Lees verder
Samen door de bocht(en) In de bochten bovenstrooms Nijmegen tot aan de Pannerdensche Kop breidt Rijkswaterstaat in overleg met het Watersportverbond en de Koninklijke Schuttevaer het aantal recreatievaargeulen uit. In de daarvoor geschikte bochten wordt achter de hoofdbetonning de zogenaamde recreatiebetonning aangebracht.
Lees verder
Sluis Hagestein wordt binnenkort gestremd In verband met het wisselen van de hoge sluisdeuren is “Sluis Hagestein” gestremd voor alle scheepvaart van zondagavond 25 september 2011, 20:00 uur, tot zondagochtend 2 oktober 2011, 08:00 uur of zoveel korter of langer dan nodig is.
Lees verder
Uniek vuilwatersysteem in Sneek Donderdagmiddag 14 juli heeft Wethouder Maarten Offinga het eerste individuele innamesysteem voor vuil water in Fryslân in gebruik genomen. Elke aanlegplaats in de haven van de Houkesloot in Sneek is voorzien van een innamestation.
Lees verder
Onderhoud Grote Sluis Vianen De provincie Zuid-Holland voert deze zomer en dit najaar onderhoudswerkzaamheden uit aan de Grote Sluis Vianen. Dit levert stremmingen op voor het scheepvaartverkeer.
Lees verder
Windsurfers laat je stem horen! Er zijn diverse projectplannen voor de inrichting van de Brouwersdam die grote invloed hebben op de surfspot! Zo komt er zeer waarschijnlijk een getijdencentrale, waardoor er stromingen en een mogelijke beperking van het vaargebied ontstaat. Ook is er sprake van bouwprojecten die invloed hebben op de wind.
Lees verder
Nederlanders op podium WK Windsurfen voor de jeugd Op het wereldkampioenschap Windsurfen voor de jeugd in de discipline Freestyle op de Brouwersdam is de lokale held Rick Jendrusch kampioen geworden. In de finale wist hij Nick van Ingen te verslaan.
Lees verder
Watersportverbond Motorboot Surfen Topzeilen Kanosport Zeilen
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 / E: info@watersportverbond.nl / I: www.watersportverbond.nl
facebook facebook.com/Watersportverbond / twitter @watersportNL
Hiervoor heeft u uw lidnummer nodig: [LIDNUMMER].
Met dit nummer krijgt u tevens verschillende kortingen op producten en diensten