Naar de website »  I  Contact
Ledennieuwsbrief
Watersportverbond
Editie september 2011 Uw lidnummer is [LIDNUMMER].

Clinics Matchracen In de berichtgeving eerder deze week werd aangekondigd dat het Watersportverbond, Team Heiner en Sailcenter in 2012 het land in trekken om verenigingen en klassen kennis te laten maken met een zeer toegankelijke vorm van wedstrijdzeilen.
Lees verder

Maurice Leeser nieuwe directeur Watersportverbond Het Koninklijke Nederlandse Watersport Verbond (het Watersportverbond) heeft per 1 december 2011 een nieuwe directeur. Het bestuur van het Watersportverbond heeft besloten Maurice Leeser te benoemen tot directeur.
Lees verder

Henk Bleker overhandigt Verbond eerste brochure Staatsecretaris Henk Bleker van E, L & I heeft het eerste exemplaar van de brochure ‘Ontdek de natuur aan het IJsselmeer’ overhandigd aan Dick Kanselaar van het regioteam Randmeren van het Watersportverbond. Dat gebeurde vrijdag 16 september bij de opening van het Vooroeverproject in Medemblik, één van de nieuwe natuurprojecten.
Lees verder
Nieuwe bedieningstijden bruggen in Merwedecorridor Vanaf 5 september gelden er nieuwe bedieningstijden voor de bruggen in Merwedecorridor. De bedieningstijden veranderen om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en zo een betere aansluiting te krijgen op de Staande Mastroute.
Lees verder
Haventje Wijdenes op diepte Het recreatieschap West-Friesland heeft de afgelopen maanden het haventje Wijdenes aan het Markermeer uitgebaggerd. Het haventje, aan de kust tussen Hoorn en Enkhuizen, is daardoor weer toegankelijk voor schepen tot 1.10 meter diepgang.
Lees verder
Werkzaamheden aan sluiskolk bij Houtribsluizen Maandag 3 oktober 2011 tot 1 april 2012 voert Rijkswaterstaat een groot onderhoud uit aan de Houtribsluizen bij Lelystad. De westelijke sluiskolk is tijdens deze periode volledig gestremd.
Lees verder
Verbond bij internationale kanalen-conferentie Het Watersportverbond is nauw betrokken bij de World Canals Conference, die volgende week in Groningen wordt gehouden. Voorzitter Hugo Snoekc van het Watersportverbond maakt deel uit van het Comité van Aanbeveling; vicevoorzitter Bert Kuiper vertelt het internationale gezelschap over de toervaart op de kanalen in Nederland.
Lees verder
WV Overschie viert 50 jarig jubileum WSV Overschie in Rotterdam bestaat dit jaar 50 jaar. Dit werd afgelopen weekend gevierd door de leden. Tijdens deze viering werd zowel door de leden als door het Watersportverbond een cadeau aan de verenging aangeboden.
Lees verder
Regio Midden trainingsclinic Zeiltrainingsclinic op het Markermeer en Bovenwater voor jonge zeilhelden die in de herfstvakantie graag nog even doorzeilen!
Lees verder
Goede resultaten windsurfer Jordy Vonk Het is nu precies een maand geleden dat ik, Jordy Vonk, aan mijn avontuur begon van trainingen en wedstrijden. De trainingen hebben duidelijk invloed gehad op mijn resultaten, zowel bij het WK formula in Denemarken als bij het EK slalom in Hyeres ben ik op het podium terecht gekomen.
Lees verder
Onthulling 50ste oplaadpunt elektrisch varen Friese ondernemers maken steeds meer gebruik van de subsidieregeling voor een elektrisch oplaadpunt. Maandagmorgen 19 september opende gedeputeerde Jannewietske de Vries het 50ste oplaadpunt bij Jachthaven Lunegat in Kollum.
Lees verder
Consumenten te laks met diefstalpreventie boten Afgelopen jaar 46% meer boten gestolen.
Lees verder
Vooraankondiging Najaarsvergadering NKB Op de laatst gehouden ledenvergadering van de NKB hebben de leden unaniem een “Go” uitgesproken voor de verdere integratie (fusie) met het Watersportverbond. Dit betekent dat de fusie per 01-01-2012 zijn beslag moet krijgen. Hiervoor moet de NKB per 01-01-2012 ontbonden worden.
Lees verder
Interim-directeur NKB draagt het stokje over Per 1 september jl. heeft de interim-directeur van de NKB, Ingrid van Gelder, haar directietaken overgedragen aan het Watersportverbond. Wim Loots neemt haar taken over en daarmee ook de ondersteuning van het NKB-bestuur.
Lees verder
Deventer KV wint NK Kanopolo Afgelopen weekend zijn in Harkstede, nabij Groningen, tijdens het laatste speelweekend van de Nederlandse Kampioenschappen kanopolo de mannen van de Deventer KV voor de elfde maal op rij kampioen geworden.
Lees verder
Watersportverbond Motorboot Surfen Topzeilen Kanosport Zeilen
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 / E: info@watersportverbond.nl / I: www.watersportverbond.nl
facebook facebook.com/Watersportverbond / twitter @watersportNL
Hiervoor heeft u uw lidnummer nodig: [LIDNUMMER].
Met dit nummer krijgt u tevens verschillende kortingen op producten en diensten