Naar de website »  I  Contact
Ledennieuwsbrief
Watersportverbond
Editie oktober 2011 Uw lidnummer is [LIDNUMMER].

Watersportverbond opnieuw “Koninklijk” Hare Majesteit de Koningin heeft besloten het Watersportverbond opnieuw het Recht Predicaat Koninklijk te verlenen tot 9 mei 2036.
Lees verder

Cursus Weer en Watersport In samenwerking met het Watersportverbond organiseert MeteoVista in Zeist op zaterdag 10 december de cursus Weer en Watersport.
Lees verder

CWO verwelkomt nieuwe voorzitter Petra van Lange (1969) wordt per 1 november 2011 de nieuwe voorzitter van de stichting Commissie Watersport Opleidingen.
Lees verder
In memoriam Jan van Wettum Door een noodlottig ongeval is, op maandag 10 oktober jongstleden, Jan van Wettum op 72 jarige leeftijd tijdens het vissen op de Loosdrechtse Plassen om het leven gekomen.
Lees verder
Weer twee catamaranverenigingen aangesloten De Haagse Kustzeilvereniging en de Katwijkse Watersportvereniging Skuytevaert zijn aangenomen als lid van het Watersportverbond. Dat brengt het aantal verenigingen, die inmiddels gebruik hebben gemaakt van het convenant tussen NFB en Watersportverbond, op negen.
Lees verder
Wedstrijdprogramma 2012 Het ‘Wedstrijdprogramma 2012 is vandaag gepubliceerd op de website van het Watersportverbond.
Lees verder
Veluwemeer en het Wolderwijd worden uitgediept Rijkswaterstaat heeft onlangs een beschikking afgegeven voor een aantal projecten om het Veluwemeer en het Wolderwijd uit te diepen. Daardoor komt er extra vaarwater met voldoende diepgang voor de recreatievaart beschikbaar.
Lees verder
Wedstrijdzeilboot verkocht of ingeruild? Laat het ons weten Het wedstrijdzeilseizoen is helaas bijna weer ten einde. De boten worden schoongemaakt en winterklaar opgeborgen en diverse bij het Watersportverbond gecertificeerde zeilboten worden verkocht of ingeruild. Stopt u met wedstrijdzeilen of gaat u uw wedstrijdzeilboot verkopen? Laat het ons weten.
Lees verder
Helden kanosport Sinds kort zijn er profielen van dertien kanovaarders op de website van het NKB te bekijken. De topsporthelden zijn van de disciplines slalom en vlakwater.
Lees verder
Najaarsvergadering NKB Op zaterdag 26 november a.s. organiseert de Nederlandse Kano Bond haar Najaarsvergadering in het MeetingDistrict te Nieuwegein. Deze vergadering gaat te allen tijde door. U bent van harte welkom.
Lees verder
Watersportverbond Motorboot Surfen Topzeilen Kanosport Zeilen
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 / E: info@watersportverbond.nl / I: www.watersportverbond.nl
facebook facebook.com/Watersportverbond / twitter @watersportNL
Hiervoor heeft u uw lidnummer nodig: [LIDNUMMER].
Met dit nummer krijgt u tevens verschillende kortingen op producten en diensten