Suppliers

Hieronder is een overzicht te lezen van de sponsors aangesloten bij het Watersportverbond.

Dubarry Footwearwww.dubarry.nl voorziet de Delta Lloyd Kernploeg van schoenen.
   

Dragon Marinewww.dragonmarine.nl Leverancier van 18 polyethileen Optimisten ter bevordering van de kennismaking van (school)jeugd met de Watersport.

 

 

Zeilt u graag? Of vaart u liever op een snelle sportboot? Misschien gaat u het liefst rustig door mooie binnenwateren in een sloep of motorjacht. Wat u ook drijft, uw vaarseizoen begint op de HISWA. U vindt er duizenden nautische accessoires, tientallen watersportwinkels en alles voor het onderhoud van uw boot. Spijker uw kennis bij in het Zeiltheater of op het Doe-het-zelf plein, terwijl uw kinderen kennis maken met zeilen, waterskiën of zelfs golfsurfen in de Water Fun Zone. Met meer dan 500 boten is de HISWA Amsterdam Boat Show is de grootste en meest complete beurs van de Benelux.
HISWA Rai: www.hiswarai.nl stelt standruimte ter beschikking aan het Watersportverbond op de HISWA Amsterdam Boat Show.

 

 

Het Rotterdamse bedrijf Svašek Hydraulics en de Delta Lloyd kernploeg van het  Watersportverbond hebben onlangs hun samenwerking nieuw leven ingeblazen. Svašek Hydraulics voorziet de Nederlandse topzeilers wederom van een zeer nauwkeurige analyse van het Olympische wedstrijdwater in Engeland voor London 2012. In 2008 deed het Rotterdamse bedrijf dit ook al op succesvolle wijze tijdens de Olympische Spelen van 2008 in China.
   

Het Watersportverbond heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Nutrisense, de Nederlandse importeur van het functionele voedingsmerk Powerbar. Hierdoor kunnen de sporters met aanzienlijke kortingen producten van Powerbar aanschaffen.
   

De gemeente Den Haag en het Watersportverbond werken samen om de zeilsport als top- en breedtesport te bevorderen. Zo is Den Haag de thuishaven van de Delta Lloyd Talentploeg en de Delta Lloyd Kernploeg. In Scheveningen staat het Nationaal Trainingscentrum Zeilen. Dit in samenwerking met jachtclub Scheveningen. Zodoende moet de badplaats kunnen uitgroeien tot een nationaal en internationaal toonaangevende zeilhaven.

 

 


    
 

            

   

 


 
Print dit artikel