Verenigingsboot bij ZV Zuidlaardermeer is een succes

10 november, 2017

Verenigingsboot bij ZV Zuidlaardermeer is een succes

Onder het motto 'meer zeilers het water op' heeft ZV Zuidlaardermeer sinds mei van dit jaar een verenigingsboot. De vraag kwam vanuit ouders van kinderen die bij de vereniging leren zeilen en benieuwd waren of ze zelf ook zouden kunnen zeilen.

De ouders waren erg nieuwsgierig naar de ervaringen van hun kinderen op het water. Dankzij de verenigingsboot kunnen ze nu hetzelfde beleven en ook leren zeilen bij de vereniging. De ouders krijgen soms gelijktijdig met de kinderen les en kunnen dan naderhand ervaringen uitwisselen op het terras. De vereniging spreekt van een succes, het initiatief heeft al een aantal nieuwe leden opgeleverd.

De boot is voor leden ook te huur voor een of meer dagdelen. Dit jaar is gezeild met een wat oudere 16m2. Iedereen is enthousiast, ZV Zuidlaardermeer gaat dan ook zeker door met dit initiatief. Er wordt nagedacht over het type zeilboot dat in de toekomst ingezet zal worden. Voor informatie over ZV Zuidlaardermeer en over de verenigingsboot, zie www.zvzuidlaardermeer.nl

Background