Wij zijn verhuisd: wees welkom in DeWeerelt!

10 november, 2017

Wij zijn verhuisd: wees welkom in DeWeerelt!

Op dinsdag 24 oktober 2017 is het kantoor van het Watersportverbond verhuisd van Nieuwegein naar Utrecht. Het Watersportverbond is vanaf heden gehuisvest in het Utrechtse Papendorp, samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), en de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

Naast deze vijf grote sportbonden wordt er van deze locatie ook gebruik gemaakt door Gehandicaptensport Nederland, Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, Special Heroes, Special Olympics Nederland, Sportivents, TIG Sports en De Werkgevers in de Sport (WOS). Allemaal partijen die een hart hebben voor de sport en elkaar verder kunnen en willen helpen. Die bundeling van kennis en kunde hebben we vertaald in de nieuwe naam van ons pand: DeWeerelt.

Welkom in DeWeerelt!
DeWeerelt is de ontmoetingsplek, centraal in het land, voor iedereen met een hart voor sport. DeWeerelt is niet zomaar een naam. Hij verwijst naar de locatie van het pand, aan de Orteliuslaan 1041. Abraham Ortelius (1527–1598) stelde als eerste cartograaf een ‘Atlas van de Weerelt’ samen door de kennis en kunde van verschillende kaarttekenaars te bundelen en daarmee een nieuwe standaard te zetten.

Als bewoners van DeWeerelt bundelen wij op onze beurt onze kennis en kunde in de sport. Het kleurgebruik in het logo van de DeWeerelt verwijst niet voor niets naar de vijf olympische ringen die samen de continenten van de wereld vertegenwoordigen. En naar de olympische waarden die ons, bewoners van DeWeerelt, met elkaar verbinden. Samen willen wij een bijdrage leveren aan de wereld van de sport.

Onze contactgegevens
U bent vanaf heden van harte welkom in DeWeerelt aan de Orteliuslaan 1041, 3528 BE in Utrecht. Verenigingen kunnen hun post (clubblaadjes etc.) sturen naar het nieuwe adres. Komt u als bezoeker naar het nieuwe kantoor? Dan kunt u de auto parkeren aan de achterkant van het kantoor: Janssoniuslaan 65, 3528 AH Utrecht. DeWeerelt is ook uitstekend te bereiken met het OV vanaf het station Utrecht Centraal.

Let op! We hebben ook een nieuw telefoonnummer: 030-3077500.

Background