Zet uw vereniging op de kaart

12 oktober, 2017

Zet uw vereniging op de kaart

Om de diversiteit van onze watersportverenigingen aan zoveel mogelijk mensen te laten zien, willen we de verenigingen op onze website meer zichtbaarheid geven en aan het woord laten. Hiervoor heeft het Watersportverbond een aantal plannen in werking gezet waarbij u ons kunt helpen.

Op zowel www.watersportverbond.nl als op www.watersporters.nl staat een kaart waar alle aangesloten verenigingen op zichtbaar zijn. Geïnteresseerden kunnen zo makkelijk en snel een passende vereniging bij hem of haar in de buurt vinden.

Het Watersportverbond roept de verenigingen op om hun gegevens in het verenigingsportaal te controleren en tevens een korte omschrijving van de vereniging toe te voegen. Mocht u iets wijzigen aan de disciplines (zeilen, kano, motorbootvaren, surfen, suppen), wilt u dit dan aan ons doorgeven via vereniging@watersportverbond.nl, zodat wij dit ook bij de gegevens van uw vereniging op de kaart kunnen aanpassen. Log in om uw gegevens te controleren via het verenigingsportaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens gaat u naar Mijn gegevens - Organisatiegegevens, helemaal onderaan de pagina staan de Beschrijvingsgegevens. Klik op bewerken en vul de organisatiebeschrijving (max. 250 tekens) in. Vervolgens klikt u op opslaan.

Voorbeeld omschrijving vereniging: “De kanovereniging bestaat sinds 1988 en is uitgegroeid tot één van de meest actieve en gezellige kanoverenigingen van Nederland. Het thuishonk van de vereniging is het gezellige clubhuis waar we samenkomen en activiteiten organiseren. Geïnteresseerd in het kanovaren of kanopolo? Bij ons bent u aan het juiste adres“

Heeft u vragen of ondervindt u problemen met het invullen van het verenigingsportaal. Mail dan uw beschrijving naar vereniging@watersportverbond.nl. Dan zorgen wij dat de beschrijving bij uw vereniging wordt gezet. De kaart met alle aangesloten verenigingen zal om de week geüpdatet worden.

Rubriek ‘De vereniging’
Tevens bieden we u de mogelijkheid om de vereniging aan het woord of in beeld te laten komen middels een vaste rubriek die op de website en in het online magazine geplaatst gaan worden. Interesse om aan de rubriek ‘De vereniging’ deel te nemen? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Background