‘Welkom op de vereniging’ - Dag van de Watersport

'Welkom op de vereniging' - Dag van de Watersport

Op zaterdag 20 mei is het Dag van de Watersport. Wij zijn trots dat ieder jaar zoveel verenigingen zich inzetten voor de promotie van de watersport. Het thema van 2017 is daarom ook ‘Welkom op de vereniging’.

Het Watersportverbond is er voor en van de verenigingen. En daarom staat ‘De Dag van de Watersport’ dit jaar geheel in het teken van onze verenigingen. Het thema voor 2017 is dan ook ‘Welkom op de vereniging!’. Samen met onze verenigingen willen we er een leuke dag van maken, waarbij we als werkorganisatie de verenigingen ondersteunen en faciliteren met het organiseren van een leuke dag en met de promotie van hun (lokale) activiteiten. Bekijk hier welke vereniging activiteiten organiseren tijdens de Dag van de Watersport.

Wat: Dag van de Watersport met het thema: ‘Welkom op de vereniging’
Wanneer: Zaterdag 20 mei 2017
Waar: Aangesloten watersportverenigingen- en overige watersportorganisaties die een een activiteit aanbieden of een evenement organiseren in het kader van de Dag van de Watersport.
Hoe: Open de deuren van uw vereniging en organiseer, eventueel in samenwerking met omliggende verenigingen of watersportorganisaties, leuke activiteiten met het thema ‘Welkom op de vereniging’.

Background