25-jarig jubileum WSV Flevomare

19 oktober, 2017

25-jarig jubileum WSV Flevomare

25 jaar geleden werd WSV Flevomare opgericht door een paar enthousiaste zeilers. De uitvalsbasis van de vereniging is de Marina Muiderzand bij Almere. De vereniging is al sinds de oprichting aangesloten bij het Watersportverbond.

WSV Flevomare is een actieve vereniging die door het hele jaar wedstrijden organiseert, zoals o.a. de Woensdag Avond Regatta, Almere Regatta, Pampus Regatta en winterwedstrijden. Daarnaast doet de vereniging mee aan de Eredivisie Zeilen. In 2016 is de eerste verenigingsboot aangeschaft een J70. Het Eredivisie Zeilen team kan dus trainen in de eigen boot. De aanschaf van de boot heeft er in het eerste jaar al voor gezorgd dat de vereniging een 20-tal nieuwe leden trok.

Door de vele evenementen dit jaar bij WSV Flevomare was er geen speciale jubileumreceptie of bijeenkomst. Om toch even stil te staan bij het 25-jarig jubileum stond Willem Beunis, Regioteam-lid IJsselmeer/Markermeer, tijdens de feestelijke seizoensafsluiting stil bij het zilveren jubileum van de vereniging. Op verzoek van de voorzitter van WSV Flevomare overhandigde Beunis de jubileumtegel aan Doni en Tineke Weidema. Twee actieve leden die al vanaf de oprichting lid van de vereniging zijn. Daarnaast zijn ze actief in de wedstrijdcommissie en verzorgen zij de uitslagverwerking en het beheer van de website. De reden om de trouwe leden in het zonnetje te zetten.

Kijk voor meer informatie over Watersportvereniging Flevomare op: www.flevomare.nl.

Background