We gaan verhuizen: wees welkom in DeWeerelt!

09 oktober, 2017

Wij gaan verhuizen: wees welkom in DeWeerelt!

Op dinsdag 24 oktober 2017 verhuist het kantoor van het Watersportverbond van Nieuwegein naar Utrecht. We betrekken een pand in de buurt Papendorp samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), en de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

Naast deze vijf grote sportbonden wordt er van deze locatie ook gebruik gemaakt door Gehandicaptensport Nederland, Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, Special Heroes, Special Olympics Nederland, Sportivents, TIG Sports en De Werkgevers in de Sport (WOS). Allemaal partijen die een hart hebben voor de sport en elkaar verder kunnen en willen helpen. Die bundeling van kennis en kunde hebben we vertaald in de nieuwe naam van ons pand: DeWeerelt.

Welkom in DeWeerelt!
DeWeerelt is de ontmoetingsplek, centraal in het land, voor iedereen met een hart voor sport. DeWeerelt is niet zomaar een naam. Hij verwijst naar de locatie van het pand, aan de Orteliuslaan 1041. Abraham Ortelius (1527–1598) stelde als eerste cartograaf een ‘Atlas van de Weerelt’ samen door de kennis en kunde van verschillende kaarttekenaars te bundelen en daarmee een nieuwe standaard te zetten.

Als bewoners van DeWeerelt bundelen wij op onze beurt onze kennis en kunde in de sport. Het kleurgebruik in het logo van de DeWeerelt verwijst niet voor niets naar de vijf olympische ringen die samen de continenten van de wereld vertegenwoordigen. En naar de olympische waarden die ons, bewoners van DeWeerelt, met elkaar verbinden. Samen willen wij een bijdrage leveren aan de wereld van de sport.

Onze contactgegevens
Vanaf woensdag 25 oktober bent u van harte welkom in DeWeerelt aan de Orteliuslaan 1041, 3528 BE in Utrecht.

Let op: ook onze telefoonnummers wijzigen. Je vindt deze vanaf woensdag 25 oktober op onze website: www.watersportverbond.nl

In verband met deze verhuizing zullen wij van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 oktober niet altijd optimaal bereikbaar zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Background