Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Themabijeenkomsten

De (sport)wereld is in beweging en het klassieke verenigingsleven staat onder druk. Om mee te veranderen is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen die verenigingen en de sport in de toekomst te wachten staan. Om de verenigingsbestuurders van onze aangesloten verenigingen te ondersteunen én om te leren omgaan met de laatste ontwikkelingen in de (sport)wereld, organiseert het Watersportverbond dit najaar meerdere themabijeenkomsten.

Op het programma staan o.a. ‘btw op ligplaatsen’ en ‘sponsoring’, interessante onderwerpen waar verenigingen dagelijks mee te maken hebben. Maar er staat ook een themabijeenkomst ‘Sport Toekomstverkenning’ op het programma. Naast de onderwerpen ‘Trends in de sport’ en ‘Trends in de watersport’, besteden we tijdens deze bijeenkomst aandacht aan de Gemeenteraadsverkiezingen die in maart 2018 op het programma staan.

Themabijeenkomst om bij elkaar te komen, kennis en ervaring uit te wisselen én tot nieuwe inzichten te komen. Met welke trends moeten verenigingsbestuurders in de sport rekening houden? En waar liggen de kansen en bedreigingen voor uw vereniging? We verwelkom u graag bij een themabijeenkomst om samen met u antwoorden te vinden op deze vragen.

Bekijk hieronder het programma: 

Background