Verenigingen

Binnen de palen van de organisatie

Materiaal te huur

Om het watersporten op de eigen vereniging laagdrempelig te maken hebben wij verschillende trailers met Optimisten, Laser Pico’s, Laser Vago’s, windsurfplanken en sit-on-top kano’s te huur voor aangesloten verenigingen.

Ook hebben we surfpakken en zwemvesten ter beschikking. Per trailer, die zonder aanhanger rijbewijs (E achter B) te vervoeren is, liggen: 

  • 6 Blue Dragon polyethyleen optimisten
  • 15 sit on top kano’s
  • 8 Fanatic Viper surfplanken
  • 5 Laser Pico’s
  • 2 Laser Vago’s

Tevens hebben we 3 trailers met elk 12 Sailcube Polyethyleen Optimisten. Voor die trailers heb je wel een stevige auto of bestelbus nodig en rijbewijs E achter B om dat te kunnen trekken.

Ideaal materiaal om bijvoorbeeld in te zetten bij een open dag, schoolsportactiviteiten, kennismakingsdag voor jeugd, opleiding of een examen.

Blue Dragons op de trailer
Van de Blue Dragon trailers zijn er maar liefst zes verspreid over het land en zijn af te halen bij de hoofdsteunpunten. Neem voordat je een Optimistentrailer gaat huren contact op over de beschikbaarheid en reservering met één van de hoofdsteunpunten waar de trailers gestald zijn. Dit zijn de volgende aangeloten verenigingen: VW De Twee Provinciën , WSV GiesbeekWSV Het BovenwaterWSV Braassemermeer  en  RZV te Rotterdam

Dit zijn de huurprijzen voor aangesloten verenigingen:

Trailer met 6 Blue Dragon optimisten € 95,- per dag
Trailer met 8 Fanatic Viper surf € 75,- per dag
Trailer met 5 Laser Pico’s € 125,- per dag
Trailer met 2 Laser vago's  € 125,- per dag
Trailer met 15 sit on top kano's (nieuw) € 75,- per dag
Trailer met 12 Q-cup optimisten € 125,- per dag
Zwemvesten per stuk € 0,50 
Surfpakken per stuk (72 in verschillende maten) p.s. € 2,- per dag
Borg per WSVB hangertje surfpakken € 1,- 
Niet schoon/binnenste-buiten opgehangen p.s. € 2,-

Deze prijzen zijn exclusief voor aangesloten verenigingen en zijn bedoeld om de onderhoud en verzekeringskosten van het materiaal te kunnen dekken. Let op: bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en kunnen per vereniging verschillen. 

Interesse? Neem dan snel contact op met één van de hoofdsteunpunten als het gaat om de Blue Dragon Optimisten trailers, voor de overige trailers kun je contact opnemen met ons: Christoffel.van.hees@watersportverbond.nl of 030-7513721

Prijzen zijn per gebruiksdag. Bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen betalen het lage tarief en wordt geen BTW in rekening gebracht. Voor overige bevriende gebruikers/relaties wordt (21%) BTW in rekening gebracht over het hogere tarief. Deze prijzen zijn net voldoende voor het Watersportverbond om daarmee de kosten van onderhoud en verzekering te kunnen dekken.

Background