Trainer

Vind je het leuk om anderen beter te maken en je ervaring als wedstrijdsporter door te geven? Tijdens de opleiding tot trainer ontwikkel je skills om training te geven.

Tijdens de opleiding tot trainer ontwikkel je skills om training te geven. Je verdiept je in de techniek en tactiek, leert oefenstof maken, een jaarprogramma te ontwikkelen en alle zaken rondom je trainingen efficiënt en veilig te regelen. Zo word jij klaargestoomd om als zelfstandig trainer om mensen kennis en vaardigheden bij te brengen zodat ze beter en plezierig kunnen wedstrijdsporten.

E-learning

Via onze elektronische leeromgeving (ELO) heb je de regie van je opleiding in eigen hand. Je bepaalt zelf wanneer je de opleiding volgt maar ook hoelang je erover doet. Je wordt gekoppeld aan een leercoach die je hele opleiding je steun en toeverlaat is.

De opleiding bestaat uit een reeks opdrachten die je met behulp van de aangeboden workshops volbrengt. Alleen de workshop over training geven op het water zien we als noodzakelijk voor iedereen. Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, bepaal je samen met jouw leercoach met welke opdrachten je aan de slag gaat. Wanneer je alle opdrachten volbracht hebt, rond je af tot zelfstandig trainer in jouw discipline.

Je kunt op elk gewenst moment starten met de opleiding die je in je eigen tempo doorloopt. Je maakt deel uit van een groep mede-cursisten met dezelfde leercoach. Daarmee kun je naar behoefte communiceren en samenwerken. Tijdens de workshops zal je soms ook cursisten uit de andere watersporten tegenkomen. Er zitten namelijk zeilers, windsurfers, kitesurfers en kanoërs in. Allemaal gepassioneerde wedstrijdsporters die veel uit te wisselen hebben! 

Neem vast een kijkje!

Om alvast een beeld te krijgen van hoe deze opleiding werkt en wat er van je verwacht wordt, kun je alvast een kijkje nemen in de online leeromgeving.

Ga naar www.watersportacademyonline.nl en maak gratis een account aan. Je ontvangt een validatiemail (check je spam) om het account te activeren. Vervolgens kun je in de blauwe balk bovenin naar "Trainer". Hier kun je jezelf toegang verschaffen tot de opleiding als gast. Kijk gerust eens rond en mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via opleidingen@watersportverbond.nl.  Momenteel wordt nog aan deze opleiding gebouwd. Indien je interesse hebt in deze opleiding, kun je een mail sturen aanopleidingen@watersportverbond.nl. Wij informeren je dan direct wanneer deze opleiding klaar is en je kunt inschrijven.


Inschrijven

Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk om te starten met deze opleiding. Indien je interesse hebt in deze opleiding, kun je een mail sturen aan opleidingen@watersportverbond.nl. Wij informeren je dan direct wanneer je kunt inschrijven.

De partners van het Watersportverbond