Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Genieten van de wind, de zon en vooral het water. Het is iets dat al eeuwenlang bij Nederland hoort. Water zorgt voor inspanning, ontspanning en gezondheid, maar ook voor een mooi groen en blauw land. Water zorgt voor ruimte en vrijheid, en die ruimte en vrijheid op en rond het water zoeken veel Nederlanders met veel plezier op. Als waterrecreant in het algemeen, en als bezitter van een vaartuig in het bijzonder.

Als u als vereniging een vraag heeft op het gebied van belangenbehartiging dan kunt u deze stellen aan de regiovertegenwoordigers van het Watersportverbond. Kijk onder de pagina ‘In mijn regio’ binnen welke regio uw vereniging valt. Hier vindt u ook de contactgegevens van de regioteams.

Wilt u contact met kantoor van het Watersportverbond in Utrecht? Neem dan contact op met Hedwich Kuipers (coördinator Belangenbehartiging) via hedwich.kuipers@watersportverbond.nl of Roeland Geertzen (manager vereniging en recreatieve sport) via belangenbehartiging@watersportverbond.nl. U kunt ook bellen naar tel. 030-3077500.

Background