Geef overzicht in doolhof subsidies

14 juni, 2016

Geef overzicht in doolhof subsidies

De NOC*NSF Sportsubsidiewijzer geeft overzicht in doolhof subsidies. Weet jij voor hoeveel subsidies jouw sportvereniging in aanmerking komt? Door de vele subsidies en regels zien penningmeesters door de bomen het bos niet meer.

Het NOC*NSF probeert hierbij ondersteuning te bieden door het opzetten van een sportsubsidiewijzer. Met de toolkit kan je stapsgewijs en op een eenvoudige manier alle subsidies in kaart brengen waar je vereniging voor in aanmerking kan komen. Door het beantwoorden van een klein aantal eenvoudige vragen worden de geschikte subsidies op een rijtje gezet. Je vult in de sportsubsidiewijzer bijvoorbeeld in wat de activiteit of het project waarvoor je subsidie wilt aanvragen inhoudt. Daarnaast geeft de site ook tips bij het aanvragen van een subsidie. De sportsubsidiewijzer is hier te vinden.

Als je via de sportsubsidiewijzer hebt gevonden voor welke subsidies je in aanmerking komt, kan je via de artikelen Aanvragen subsidies en Verslaglegging subsidies en sponsoring  allerlei tips & tricks vinden omtrent het aanvragen en de verslaglegging van mogelijke subsidies.

Heb je naast bovenstaande informatie meer advies nodig over subsidies? Tijdens de gratis congressen komt dit onderwerp ook aan bod. Schrijf je snel in voor één van deze congressen. Of stuur het NL Penningmeester Team gerust een reactie zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen!

Bron tekst: NL Penning Meester

Background