Gastvrijheidsregeling wordt Fanhaven

11 mei, 2016

Gastvrijheidsregeling wordt Fanhaven

Meer dan een miljoen mensen genieten van de watersport. En dat maakt Nederland bijzonder. We zijn het land van de dijken, molens, het water en het varen. We leven, al eeuwen, samen met water.

Al deze watersporters zijn fan van de watersport. Daarom blazen we de gastvrijheidsregeling nieuw leven in en introduceren we de Fanhaven. Een haven voor de fans van de watersport. Op de Fanhaven krijgen leden van het Watersportverbond (Fans van de watersport) korting op liggeld, een gratis welkomstdrankje of een gratis overnachting in de haven. Aangezien onze leden graag op het water zitten, noemen we ze ook wel fans van de watersport. Daarom dus een Fanhaven, een haven voor de fans van de watersport. 

Vanaf 20 mei start de campagne ‘Fanhaven’. Havens die voordelen voor fans van de watersport bieden. Met deze campagne maken we aan onze leden zichtbaar dat ze voordeel hebben en inspireren we niet-leden lid te worden. Dit doen we door de Fanhavens actief te promoten onder havens en watersporters: o.a. via "Fanhaven" borden op de haven en de regeling wordt gepromoot in de nieuw te verschijnen Vaarapp medio mei. 

Natuurlijk hopen we dat je ook een Fanhaven wilt worden. Als je meedoet dan:

  • Promoten we jouw haven via www.fanhaven.nl, social media en mailings aan alle leden
  • Krijg je een bord en promotiemateriaal om zichtbaar te maken dat je Fanhaven bent
  • Bepaal je zelf welk aanbod je aan leden doet

Meedoen met de Fanhaven? Meld je dan hier aan!
In het verenigingsportaal kan je aangeven om mee te doen.

We kijken uit naar een mooi watersportseizoen met alle fans en we hebben jouw vereniging daar graag bij!

Background