De Grote Clubactie 2017

26 april, 2017

Extra inkomsten voor uw vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie

Contributies hebben hun plafond bereikt, subsidies verminderen en sponsorbijdragen zijn bijna gehalveerd. Verenigingen verkeren financieel in moeilijke tijden. Uit onderzoek van NLPenningmeester blijkt dat 86% van de penningmeesters vraagt om financiële ondersteuning. Een belangrijk signaal.

Extra inkomsten
Door mee te doen aan de Grote Clubactie, georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, kan de vereniging extra inkomsten genereren. Door loten te verkopen via de Grote Clubactie, halen bijna 6.000 verenigingen ieder jaar eenvoudig tussen de € 1.000,- en 10.000,- op om verschillende doelen te realiseren.

Hoe werkt het?
De Grote Clubactie faciliteert verenigingen in het genereren van extra inkomsten. Dat doet zij door middel van een loterij. Leden van verenigingen verkopen loten à € 3,- per stuk, waarvan 80% direct naar de clubkas gaat. De resterende 20% gaat naar onder meer prijzen en de organisatie van de loterij. Op deze manier steunen lotenkopers de vereniging, maar maken ze ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Wilt u dit jaar ook meedoen?
Kijk dan op de website van de Grote Clubactie voor meer informatie. De Grote Clubactie start dit jaar op zaterdag 16 september. De stichting heeft ook een stappenplan ontwikkeld, waarmee u nog meer kans heeft op een hoge opbrengst. U kunt hier het stappenplan vinden.

Background