Commissie Herkenbare Meerwaarde maakt opnieuw belangrijke stappen

01 juni, 2018

Commissie Herkenbare Meerwaarde maakt opnieuw belangrijke stappen

De commissie Herkenbare Meerwaarde is met volle energie bezig met de eerste fase (informatie ophalen) van het plan van aanpak. We informeren u daarom graag over de laatste stand van zaken:

1.         Het plan van aanpak is bijna gereed voor publicatie en wordt zeer binnenkort verstuurd naar alle leden. 

2.         We hebben de eerste gesprekken gevoerd met andere landelijke bonden, zoals wielrenunie, skivereniging, atletiekunie over o.a. hoe zij omgaan met ‘individuele' sporters, nieuwe contributie modellen en toekomstvisie.  Het blijkt dat deze bonden met dezelfde problematiek hebben rondgelopen en met eenzelfde aanpak al goede resultaten hebben geboekt. De gevoerde gesprekken zijn daarom zeer positief en leerzaam voor ons. En we gaan door met nog meer bonden te praten, ook praten we nog met Engelse, Belgische en Duitse watersportbonden.

3.         We gaan de komende weken in gesprek met belangrijke partijen in het watersportveld (zoals VNM, toerzeilers, Schuttevaer, HISWA, Roeibond). Op de agenda staan onderwerpen zoals hun toekomstvisie en toekomstbeeld en de mogelijkheden/bereidheid tot samenwerking.

4.         We gaan de komende weken verder met onze gesprekken met ruim 30-40 watersportverenigingen (wel/geen lid) over hoe zij naar het Watersportverbond kijken. Om de ideeën en wensen van de individuele watersporters te achterhalen zetten wij onze social media kanalen in en ook daarmee starten wij binnenkort. 

De inbreng van iedereen in het land is voor ons van groot belang. De commissie komt elke 3 weken bij elkaar, dus als u mee wil denken, tips of ideeën heeft, aarzel dan niet om per mail te reageren naar  hedwich.kuipers@watersportverbond.nl of bel een van ons op. 

Michel Roche,
namens de commissie

Meer informatie over de Commissie Herkenbare Meerwaarde, de doelstelling en onze aanpak kunt u hier vinden >> 

Background