De ideale haven: 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Zonder extra personeel

14 juni, 2018

De ideale haven: 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Zonder extra personeel

Er altijd zijn voor uw gasten en eenvoudig toegang tot alle faciliteiten bieden. Ook als u, als beheerder, er zelf even niet bent? Het kan met de nieuwe ontwikkeling AanUit.net. Met AanUit.net bedienen uw gasten gemakkelijk, met eigen mobiele telefoon, alle faciliteiten zoals stroom, water en ook liggeld. En de betaling? Die wordt direct automatisch verrekend. Kortom: 24/7 toegang, en geen tijdrovende administratie meer nodig!

Wat is AanUit.net?
Met AanUit.net kan u als recreant liggeld en voorzieningen bedienen en afrekenen met de telefoon, tablet of computer. Een onmisbare app en website voor de watersporter. Maar ook voor u, als beheerder. Bezoekers van uw jachthaven activeren zèlf hun verblijf, stroom, water en andere voorzieningen in de jachthaven zonder hiervoor naar het havenkantoor te moeten gaan. De recreant kan zelf liggeld ‘aanzetten’ waardoor het door u ingestelde bedrag voor liggeld automatisch door hen wordt betaald. U hoeft hier dus zelf niet fysiek voor aanwezig te zijn, waardoor ieder moment per dag een optie wordt. Daarnaast kan de recreant op dezelfde wijze stroom, wasserette, vuilwaterpompen, afvalcontainers en watervoorzieningen activeren en afrekenen.

Tablet voor de Havenmeester
Wenst u liever deze service – op door u gewenste tijden - te combineren met een contactmoment via uw eigen havenmeester? Met het gemak van de eveneens geheel geautomatiseerde betaling gebruikt uw havenmeester de AanUit.net tablet. Hiermee kan de havenmeester de recreant ook laten afrekenen met PIN of cash. Door de handige mobiele tablet, loopt de havenmeester langs de boten en voert hij de gegevens in. Het systeem rekent hiermee de kosten uit waarop het totaal direct aan de havenmeester kan worden betaald. De tablet printer geeft een keurig BTW bonnetje (met eventuele extra informatie zoals toegangscode of WiFi code). En de administratie? Die wordt automatisch bijgewerkt.

Extra pluspunt: de havenmeester kan op zijn tablet ook inloggen om te zien wie er in de haven ligt én hoe lang. Hij kan zelfs de recreanten in zijn haven bellen in geval van calamiteiten!

Vraagt dit een grote investering?
Moet u voor deze oplossing in uw bestaande haven veel aanpassingen doen? Het goede nieuws is: nee, niet per se. De mede door Seijsener - al 55 jaar marktleider in de recreatietechniek - ontwikkelde AanUit.net oplossing is perfect met de door hen ontworpen en gefabriceerde faciliteiten te combineren. Uw stroom- of waterzuil, (Miele) wasserette, vuilwaterpomp of container wordt voorzien van een AanUit.net controller met een speciale simkaart die communiceert met het AanUit.net-systeem. De investering is dus geheel afhankelijk van de al aanwezige faciliteiten.

Veel extra mogelijkheden
De kosten van liggeld en overige faciliteiten zijn instelbaar per haven en zelfs ligplaats. Zo kan men per meter lengte, aantal personen, startarief, box-tarief, etc. de kosten instellen. Het AanUit.net-systeem werkt 24 * 7 met back-up en zeer hoge beveiliging. Tevens zijn alle klantgegevens ‘AVG-proof’.

AanUit.net is een product ontwikkeld door Seijsener in samenwerking met Involtum.

Bent u als beheerder geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer 075 6810 610 (Seijsener) of 085 201 2781 (Involtum).

Background