De vereniging: Roei- en Zeilvereniging Gouda

15 mei, 2018

De vereniging: Roei- en Zeilvereniging Gouda

De Roei- en Zeilvereniging Gouda, gelegen aan de Reeuwijkse Plassen, is een bruisende club met 1000 tot 1100 leden. De ene helft roeit, en de andere helft zeilt. Volgens zeilcommissaris Willem van der Meij gaat het erom dat leden vooral plezier hebben. "Als je maar last hebt van het watersportvirus."

Het grootste evenement van de Roei- en Zeilvereniging is de Zeilinstructieweek. Deze vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. Bij de R&ZV Gouda wordt dan gezeild in alle zeilboten die op de vereniging liggen.

Rubriek: De vereniging
Heeft uw vereniging ook een bijzonder verhaal te vertellen? Of wilt u door middel van een video uw vereniging aan het grote publiek voorstellen en/of nieuwe leden werven? Meldt u dan aan voor de nieuwe rubriek: de vereniging. In de rubriek mag iedere vereniging haar verhaal doen. Wat maakt uw vereniging zo speciaal? Die bijzondere vloot, die hardwerkende vrijwilligers of juist dat mooie clublied, alles mag in het verhaal terugkomen. Klik hier voor meer informatie over de rubriek en hoe u zich kunt aanmelden.

Background