Finish van Volvo Ocean Race in eigen land

15 mei, 2018

Finish van de Volvo Ocean Race in eigen land

Na negen maanden en 45.000 zeemijlen is Den Haag in juni 2018 de ultieme bestemming voor de zeilers van de Volvo Ocean Race. Den Haag is trots voor het eerst in de geschiedenis de finish te mogen organiseren. Acht dagen lang, van 24 juni tot 1 juli, staat de haven van Scheveningen in het teken van de finish van de Volvo Ocean Race.

Binnenkort ontvangt u van ons via de post een poster. Hang deze op binnen uw vereniging zodat al uw leden en bezoekers weten dat de race dit jaar finisht in Scheveningen. Het evenement is vrij toegankelijk en er vinden talloze activiteiten plaats voor jong en oud. Bekijk een overzicht van alle side-events op www.volvooceanracedenhaag.nl/side-events.

Wilt u ook op bijvoorbeeld uw website of social media kanalen uw leden op de hoogte brengen van de Finish van de Volvo Ocean Race in eigen land? Dat kan met behulp van deze toolkit. Hier vindt u diverse hulpmiddelen zoals afbeeldingen, video’s en interviews met zeilers.

Optimist on Tour
Het Watersportverbond is alle dagen aanwezig in Scheveningen, onder andere met het landelijk rondreizend watersportevenement Optimist on Tour. Hier zullen duizenden kinderen gedurende de week kennismaken met de watersport. Zij kunnen zeilen, kanovaren, windsurfen, suppen en meer. Op deze manier maakt het Watersportverbond een nieuwe generatie enthousiast voor de watersport en hoopt zij meer kinderen te laten doorstromen naar de watersportvereniging of vaarschool. We nodigen u bij deze van harte uit om langs te komen bij Optimist on Tour tijdens de finish van de Volvo Ocean Race. Op www.optimistontour.nl leest u meer over het programma.

Musto
Wilt u als vereniging goed gekleed de Volvo Ocean Race bezoeken? Dat kan! In samenwerking met onze kledingsponsor Musto kunnen wij onze aangesloten verenigingen een mooie aanbieding doen. De officiële Mustokleding van de Volvo Ocean Race voorzien van uw eigen verenigingsvlag en het Watersportverbond logo kunt u aanschaffen voor een gereduceerde prijs. Van Musto krijgt u 15% korting en de kosten voor de bedrukking neemt het Watersportverbond voor haar rekening. Voor deze aanbieding geldt op=op, dus kijk snel op www.musto.nl en neem contact op met Kubus Sports via 035-6954695 wanneer u kleding wilt bestellen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de finish op www.volvooceanracedenhaag.nl. En volg de finish ook op:

Background