Wedstrijdzeilkalender gevuld

15 mei, 2018

Wedstrijdzeilkalender gevuld

Na introductie van de Wedstrijdzeilkalender in maart dit jaar hebben zo’n 30 verenigingen en stichtingen een account aangevraagd en hun regionale en nationale wedstrijden ingevoerd. De wedstrijdzeilkalender is een initiatief van het Watersportverbond om de regionale en nationale wedstrijden in één overzicht samen te brengen en zo een handig overzicht te creëren voor zowel zeilers als verenigingen.

Binnen de kalender kan bijvoorbeeld worden gezocht op klasse, vereniging en wedstrijdwater. Zo krijgt de wedstrijdzeiler snel een overzicht van de wedstrijden bij de eigen vereniging, de eigen klasse of bijvoorbeeld in een specifieke periode in het jaar. De verenigingen kunnen via de kalender landelijk de evenementen tonen die zij organiseren.

Heeft u als organiserende autoriteit (vereniging of stichting) nog geen account? Mail dan naar info@wedstrijdzeilkalender.nl en geef de volgende informatie door:

 • Naam Organiserende Autoriteit
  (Naam van de vereniging of stichting die de wedstrijden organiseert)
 • Naam contactpersoon
  (Naam van degene die de evenementen van uw organisatie gaat invullen en beheren)
 • E-mailadres contactpersoon
  (Op dit mailadres ontvangt u berichten van de Wedstrijdzeilkalender zoals bijvoorbeeld de link om uw wachtwoord in te stellen)
 • Logo van uw organisatie
  (Lever het logo met minimaal 350 pixels breed aan en in vector, png of jpg formaat. Dit logo wordt bij ieder evenement van uw organisatie getoond)

Na ontvangst van uw gegevens maken wij een account voor u aan waarna u de wedstrijden van uw vereniging kunt invoeren en onderhouden.

Bekijk de Wedstrijdzeilkalender hier (ook voor mobiel): www.wedstrijdkalender.nl

Vragen of opmerkingen over de Wedstrijdzeilkalender? Mail dan naar info@wedstrijdzeilkalender.nl.

Background