Voeg uw zeilwedstrijden toe aan de Wedstrijdzeilkalender

08 november, 2018

Voeg uw zeilwedstrijden toe aan de Wedstrijdzeilkalender

De Wedstrijdzeilkalender, vorig jaar door het Watersportverbond geïntroduceerd, biedt voor zeilers en zeilverenigingen een overzicht van alle regionale en nationale wedstrijden. In de kalender kan gezocht worden op verschillende onderdelen zoals op klasse, verenigingen en wedstrijdwater. Zo krijgt de wedstrijdzeiler snel een overzicht van de wedstrijden bij zijn of haar eigen vereniging, zijn of haar eigen klasse of binnen een specifieke periode van het jaar.

Het is mogelijk om per zeilvereniging de georganiseerde wedstrijden landelijk toonbaar te maken op de kalender. Alle Watersportverbond aangesloten verenigingen kunnen hun kampioenschappen en wedstrijden op de kalender aanmelden. Hoe sneller een vereniging hun wedstrijden opgeeft, hoe eerder overlappingen in de kalender kunnen worden gesignaleerd en verholpen kunnen worden.

Ga hier naar de wedstrijdzeilkalender >>

Account aanmaken
Om de kampioenschappen en wedstrijden te kunnen invoeren in de Wedstrijdzeilkalender van het Watersportverbond, heeft u (als vereniging) een account nodig. Wij maken het account voor u aan en hebben daar de volgende gegeven voor nodig:

1. Naam Organiserende Autoriteit
(Naam van de vereniging of stichting die de wedstrijden organiseert)

2. Naam contactpersoon
(Naam van degene die de evenementen van uw organisatie gaat invullen en beheren)

3. E-mailadres contactpersoon
(Op dit mailadres ontvangt u berichten van de Wedstrijdzeilkalender zoals bijvoorbeeld de link om uw wachtwoord in te stellen)

4. Logo van uw organisatie
(Lever het logo met minimaal 350 pixels breed aan in vector, png of jpg formaat. Dit logo wordt bij ieder evenement van uw organisatie getoond)

Deze gegevens kunt u sturen naar info@wedstrijdzeilkalender.nl

Meer informatie over de Wedstrijdzeilkalender is hier te vinden. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Mail die dan naar info@wedstrijdzeilkalender.nl

Background