Watersportacademy: Extra themabijeenkomst subsidie bouw en onderhoud sportaccommodaties

08 november, 2018

Watersportacademy: Extra themabijeenkomst subsidie bouw en onderhoud sportaccommodaties

Vanwege de vele inschrijvingen voor de eerste themabijeenkomst op 19 november, is besloten om nog een bijeenkomst te organiseren voor de bestuursleden die zich niet meer hebben kunnen aanmelden. Deze extra bijeenkomst is gepland op 6 december.

Pieter Tielemans, BTW-expert uit ons College van Deskundigen en bestuurslid van WSV Sint-Annaland, zal uitleg geven over de aanleiding voor deze nieuwe subsidie. Bram Sluijk, van Sportief Opgewekt, komt ons informeren over hoe u de subsidie aanvraagt en het verduurzamen van sportaccommodaties. 

Wanneer: donderdag 6 december
Waar: DeWeerelt van Sport, Orteliuslaan 1041, Utrecht
Tijd: inloop 19:00 uur, start programma 19:30 tot 22:00 uur
Contact: Mirella Feeke, e-mail: vereniging@watersportverbond.nl
Kosten: geen

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor 6 december. Binnenkort ontvangt uw vereniging ook nog per e-mail een officiële uitnodiging met de mogelijkheid om u aan te melden.  

Meer informatie over de subsidieregeling is alvast te vinden op de site van MVWS en onze eerdere berichten:

Themabijeenkomsten Najaarsvergadering

De Watersportacademy organiseert dit najaar meerdere themabijeenkomsten. Op zaterdag 15 december worden, voorafgaand aan de ALV, vier themabijeenkomsten georganiseerd. Eén van die bijeenkomsten dient als verdieping op de bijeenkomst van 19 november en 6 december 2018; subsidie bouw en onderhoud van sportaccommodaties. De officiële uitnodiging wordt binnenkort naar uw vereniging gestuurd.

Dit zijn de vier thema’s:

  • Subsidieregeling ‘bouw en onderhoud sportaccommodaties’, een verdiepingsbijeenkomst na de bijeenkomst van 19 november en 6 december;
  • AVG in de praktijk, hoe gaat het nu?
  • Ondersteuning Watersportverbond bij jeugd(zeil)activiteiten, best practice Kralingse Zeilclub
  • Samenwerken met lokale partijen, een inspiratiesessie

We zien u graag op de themabijeenkomsten. Voor vragen kunt u terecht bij Mirella Feeke, via 030-3077500 of vereniging@watersportverbond.nl.

 

Background