AH Sportactie 2018: makkelijk nieuwe leden scoren

13 september, 2018

AH Sportactie 2018: makkelijk nieuwe leden scoren

NOC*NSF en Albert Heijn starten in september weer met de AH Sportactie voor mensen die een (nieuwe) sport willen uitproberen. In 2017 was de AH Sportactie een groot succes. Meer dan 40.000 sporters hebben 331 verschillende sporten ontdekt en zo’n 35 tot 50 procent is vervolgens lid geworden bij een sportclub. Sportclubs krijgen via de AH Sportactie de kans om een breed publiek aan te spreken en nieuwe leden te werven.

De AH Sportactie 2018 vindt plaats van maandag 17 t/m zondag 30 september. In die periode ontvangen klanten bij elke keer boodschappen doen een voucher die 2 sportcredits waard zijn. Per credit kan je een sportactiviteit boeken. Zo stimuleert het sporters om samen te sporten, maar je mag natuurlijk ook zelf 2x sporten. Tot 25 november kunnen sportactiviteiten online geboekt worden en actiecodes (via www.ahsportactie.nl) verzilverd. Doet jouw vereniging al mee? Meld je aan en scoor nieuwe leden!

 

Hoe doe je mee met de AH Sportactie?

  1. Zet je club op de kaart, via clubprofiel.nl
  2. Meld je aan voor de AH Sportactie
  3. Maak sportactiviteiten aan
  4. Promoot jouw sportactiviteiten via #AHSportactie en in jouw Albert Heijn winkel
  5. Ontvang jouw sporters gastvrij

 

TIP: Zorg ervoor dat je profiel gevuld is met de juiste gegevens

  • Heb je vorig jaar al meegedaan? Dan kun je jouw clubprofiel gewoon hergebruiken en bijvoorbeeld je oude sportactiviteiten kopiëren.
  • De juiste contactpersoon met contactgegevens waar mensen terecht kunnen met vragen en die boekingen ontvangt per mail.
  • Een uitnodigend algemeen stukje over de watersportvereniging gericht op nieuwe leden.
  • Een sportaanbod voor de periode van 10 weken dat mensen bij je kunnen komen watersporten.

 

Meer informatie, vragen en aanmelden?

Op de site van clubprofiel.nl zijn de meestgestelde vragen en antwoorden te vinden en kan je, als nog niet meedoet, je club of vereniging aanmelden. Op de site kun je ook zien welke dichtstbijzijnde Albert Heijn-winkel actief meedoet met de sportactie en staan de contactgegevens van de locatiemanager vermeld, mocht je met hem/haar in contact willen komen voor extra lokale promotie.

Background