Landelijke Kanodag 3 november 2018

13 september, 2018

Landelijke Kanodag 3 november 2018

Zaterdag 3 november 2018 organiseert het Watersportverbond haar jaarlijkse Landelijke Kanodag. Dit maal in het nieuwe pand van het Watersportverbond: DeWeerelt van Sport, in Utrecht. Ook van deze zevende editie gaat het Watersportverbond een gevarieerde, inspirerende netwerkdag maken.

De bestuurders van kanoverenigingen en leden van de kano-commissies kunnen deelnemen aan het keuzeprogramma. De ‘Academie voor Sportkader’ en ‘Samen naar een veiliger Sportklimaat’ zullen onderdelen van het programma zijn. Ook is er voldoende focus voor Belangenbehartiging en Opleidingen.  Aan het einde van de dag worden de kampioenen gehuldigd en de tourbekers uitgereikt.

Dit jaar wordt de Landelijke Kanodag gezamenlijk georganiseerd met de bijscholing voor kano-instructeurs. Het belooft een mooie dag te worden.

Wij hopen natuurlijk veel kanovaarders te mogen begroeten op 3 november.

In de eerste week van oktober wordt de uitnodiging verzonden en opent de inschrijving zich. Heb je tegen die tijd nog geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel aanwezig zijn, laat het dan weten aan Bejanca van Grootheest, via e-mail: bejanca.van.grootheest@watersportverbond.nl.  

Background