Voeg uw zeilwedstrijden toe aan de wedstrijdzeilkalender

13 september, 2018

Voeg uw zeilwedstrijden toe aan de wedstrijdzeilkalender

De Wedstrijdzeilkalender is een initiatief van het Watersportverbond. Hierin zullen alle regionale en nationale wedstrijden in één overzicht samen staan, dit zal zowel voor zeilers en zeilverenigingen een handige tool zijn. Alle Watersportverbond aangesloten verenigingen kunnen hun kampioenschappen en wedstrijden op de kalender aanmelden.

Inhoud kalender
In de kalender zelf kan er worden gezocht op verschillende onderdelen zoals op klasse, verenigingen en wedstrijdwater. Hierin kan de wedstrijdzeiler snel een overzicht krijgen van de wedstrijden bij zijn of haar eigen vereniging, zijn of haar eigen klasse of het kunnen bekijken van een specifieke periode van het jaar. Het is dus mogelijk om per zeilvereniging de georganiseerde wedstrijden landelijk toonbaar te maken op de kalender.
Hoe sneller een vereniging hun wedstrijden opgeeft, hoe eerder overlappingen in de kalender kunnen worden gesignaleerd en verholpen kunnen worden.

Account aanmaken
Om de kampioenschappen en wedstrijden te kunnen invoeren in de Wedstrijdzeilkalender van het Watersportverbond, heeft u (als vereniging) een account nodig. Wij maken het account voor u aan en hebben daar de volgende gegeven voor nodig:

  1. Naam Organiserende Autoriteit

(Naam van de vereniging of stichting die de wedstrijden organiseert)

  1. Naam contactpersoon

(Naam van degene die de evenementen van uw organisatie gaat invullen en beheren)

  1. E-mailadres contactpersoon

(Op dit mailadres ontvangt u berichten van de Wedstrijdzeilkalender zoals bijvoorbeeld de link om uw wachtwoord in te stellen)

  1. Logo van uw organisatie

(Lever het logo met minimaal 350 pixels breed aan in vector, png of jpg formaat. Dit logo wordt bij ieder evenement van uw organisatie getoond)

Deze gegevens graag sturen naar info@wedstrijdzeilkalender.nl.

Meer informatie over de Wedstrijdzeilkalender is HIER te vinden. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Mail die dan naar info@wedstrijdzeilkalender.nl.

Background