Subsidie aanvraag BOSA van start, deel uw ervaring

17 januari, 2019

Subsidie aanvraag BOSA van start, deel uw ervaring

Vanaf 2 januari 2019 is het online aanvraagformulier beschikbaar op de website van DUS-I (Dienst Uitkering Subsidies aan Instellingen) om een aanvraag in te dienen voor de regeling Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA).

Het Watersportverbond heeft hierover 3 themabijeenkomst georganiseerd. Alle informatie is na te lezen op onze website: www.watersportverbond.nl/subsidies.

Ervaringen

Er zijn al een aantal watersportverenigingen die een subsidieaanvraag hebben ingediend en dit met ons gedeeld hebben. Hun ervaring is dat het formulier makkelijk in te vullen is. Wel is er al een afwijzing geweest, omdat er een subsidieaanvraag gedaan is obv offertes (vooraf) voor een subsidiebedrag van onder de €25.000. Maar in die categorie (subsidiebedrag tussen €25.000-125.000) kan alleen een aanvragen obv facturen ingediend worden. Let dus op dat het bij de uitleg in de Staatscourant, over hoe en wanneer aan te vragen (artikel 8-12), gaat om het subsidiebedrag en niet het investeringsbedrag.

Oproep

Heeft u ook een BOSA subsidie aangevraagd in de planning of al een uitslag gekregen? Wij vragen verenigingen om ons op de hoogte te houden van uw subsidieaanvraag en uw ervaring te delen. Met elkaar worden we wijzer. Dit kan via vereniging@watersportverbond.nl (Mirella Feeke).

Kijk hier voor het online aanvraagformulier op de website van DUS-I >> 

Background