Holland Windsurfing

Holland Windsurfing

Zuid-Holland Windsurfing organiseerde al jaren met veel succes de Zuid-Holland Windsurfing Serie. Met de komst van verenigingen van buiten Zuid-Holland en de Olympische jeugdwedstrijdklasse, de BIC Techno 293 OD, sloegen zij de vleugels uit en nu is er dan de Holland Windsurfing Serie. Niet alleen in de Randstad maar ook daarbuiten organiseert de serie haar evenementen

Volg Holland Windsurfing op Facebook>> Zorg dat je erbij bent!

De serie is gericht op de windsurfjeugd van heel Nederland. Of je nu het nieuwste materiaal, of een oud board en tuigage meebrengt, het maakt niet uit. In deze serie kun je altijd meesurfen! Daarbij weet je zeker dat als je naar een wedstrijddag gaat, dat er een wedstrijd is. Mooi weer, slecht weer, weinig wind, veel wind het maakt niet uit, er wordt een wedstrijd gesurft of anders gewoon veel lol gemaakt want iedereen is erbij. Als er een orkaan overtrekt wordt het natuurlijk wel afgezegd, want het moet wel veilig blijven. Maar als het weer het toestaat wordt er gesurft, dus zorg dat je erbij bent!

Voor de komende jaren blijft de grote interesse voor de Holland Windsurfing serie, dat staat vast. Voor nieuwe windsurfklassen, voor wie geen apart circuit bestaat, wordt zo mogelijk in overleg een plaats ingeruimd. Het Watersportverbond staat vol achter deze serie en de organisatie! En de serie is er klaar voor!

Dieter en Arjan zijn de drijvende kracht achter de serie. Wedstrijdorganisatie, verenigingsoverleg, de klassementen en de jeugd, het materiaal en heel veel plezier brengen ze samen om deze serie tot een succes te maken.

Background