Holland Windsurfing

Holland Windsurfing

Zuid-Holland Windsurfing organiseert al jaren met veel succes de Zuid-Holland Windsurfing Serie. Met de komst van de nieuwe jeugdwedstrijdklasse, de BIC Techno 293 OD, slaan zij de vleugels uit en nu is er dan de Holland Windsurfing Serie. Niet alleen in de Randstad maar ook daarbuiten zal de serie nu haar evenementen organiseren!

Volg Holland Windsurfing op Facebook>>

De serie is gericht op de windsurfjeugd van heel Nederland. Of je nu het nieuwste materiaal, of een oud board en tuigage meebrengt, het maakt niet uit. In deze serie kun je altijd meesurfen! Daarbij weet je zeker dat als je naar een wedstrijddag gaat, dat er een wedstrijd is. Mooi weer, slecht weer, weinig wind, veel wind het maakt niet uit, er wordt een wedstrijd gesurft of anders gewoon veel lol gemaakt want iedereen is erbij. Als er een orkaan overtrekt wordt het natuurlijk wel afgezegd, want het moet wel veilig blijven. Maar als het weer het toestaat wordt er gesurft, dus zorg dat je erbij bent!

Voor de komende jaren blijft de grote interesse voor de Holland Windsurfserie, dat staat vast. Het Watersportverbond staat vol achter deze serie en de organisatie! En de serie is er klaar voor!

Dieter en Arjan zijn de drijvende kracht achter de serie. Xavier versterkt dat team met veel inzet. Wedstrijdorganisatie, verenigingsoverleg, de klassementen en de jeugd, het materiaal en heel veel plezier brengen ze samen om deze serie tot een succes te maken.

Background