Meevaarweekend

Meevaarweekend

Open de deuren van uw vereniging tijdens het Meevaarweekend op 15 en 16 juni 2019. Tijdens het weekend nemen door heel Nederland watersporters, watersportverenigingen en watersportbedrijven iemand voor de eerste keer mee het water op. Het sporten en recreëren op het water is voor iedereen, maar helaas vindt een groot deel van de Nederlandse bevolking nog geen toegang tot het water.

Het Meevaarweekend is een landelijk event geïnitieerd vanuit HISWA verenigingen in samenwerking met het Watersportverbond. Het doel is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te enthousiasmeren voor de watersport, van zeilen, kanovaren, suppen tot varen met een sloep of een leuke wateractiviteit. En wie kan dat nu beter dan de genietende watersporter zelf?

Wij roepen verenigingen en booteigenaren op om mensen mee het water op te nemen en hun passie te delen. Als vereniging kunt u dit met uw leden faciliteren. Wellicht levert het nu of in de toekomst nieuwe leden voor uw vereniging op of genereert u publiciteit via de pers die u uitnodigt. Maar bovenal laten we zien hoe gastvrij de watersport is!

Lees hier meer >>

Background