De Zeiler van het Jaar Gala is een initiatief van de Stichting Zeiltrophy en het Watersportverbond en wordt mede mogelijk gemaakt door Allianz. Dit jaar vindt het gala plaats op dinsdag 20 december. Wij zijn trots op de locatie van het gala, het prachtige Scheepvaartmuseum in Amsterdam, waarmee we in mei dit jaar een nieuw partnership sloten. Het gala begint om 19.00 uur.

Traditiegetrouw reiken wij op deze avond de Conny van Rietschoten Trofee uit aan de beste zeiler van het jaar, die daarmee in de voetsporen treedt van de naamgever van de trofee, één van de grootste zeilhelden van Nederland. De Conny van Rietschoten Trofee bestaat sinds 1982 en is uitgegroeid tot de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland. Naast deze trofee reiken wij ook de Coach van het Jaar Trofee, de Flyer Trofee (Jeugdtalent) en de Maastrofee (bijzondere verdienste) uit. 

Nomineer jouw kandidaat voor de prijzen

Zoals je weet kun je zelf mensen voordragen voor de vier verschillende trofeeën. Klik hier voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheid iemand voor te dragen. Voordragen kan tot 22 november 2022.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Zeiler van het Jaar gala? Houd de social media en nieuwsbrieven van het Watersportverbond goed in de gaten. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan aan via de website van het Watersportverbond.

Zeiler van het jaar gala
20 november 2022 Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam
Events

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond