Met Hemelvaart 2021 organiseert Kv Skonenvaarder voor de achtste keer de Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker. Deze 4-daagse kano trektocht gaat over groot en klein vaarwater met een lengte van totaal ca. 100km. De gezamenlijke start is op donderdag 13 mei. Iedereen is op de woensdagavond voorafgaande aan de start, vanaf 17.00 uur, van harte welkom bij Kv Skonenvaarder te Kampen. Het terrein wordt dan omgetoverd tot kampeerterrein. Die avond is er tevens een informatiebijeenkomst over de tocht. Natuurlijk is de bar dan geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd dit spektakel mee te maken.

De tocht gaat over Drontermeer, Vossemeer, Reevediep, Ketelmeer, Zwartemeer, Kadoelermeer, Vollenhovermeer, Zwartewater, door Natuurpark De Wieden en Weerribben, over de IJssel en door de delta. Een gevarieerd aanbod aan bijzonder mooi groot en klein vaarwater. Door mooie natuur, langs mooie stadjes en dorpen, over plassen, meren, slootjes en rivieren. Spatscherm en zwemvest zijn verplicht, groot water uitrusting wordt sterk aanbevolen. Als je al enthousiast geworden bent, wacht dan niet te lang en geef je op, want vol=vol.

Deelname voor leden van TKBN, Watersportverbond of Peddelpraat bedraagt €50,-. Voor niet-leden € 60,- Dat is inclusief kamperen. Je bagage neem jezelf mee in de boot. Betalen op NL04INGB0007325194 t.n.v. Skonenvaarder o.v.v. 4K, naam en lidnummer. Aanmelden kan ook tot 2 mei op toertocht4k@hotmail.com

Ontvangst van de betaling geldt als definitieve inschrijving. Ongeveer een week voor de start ontvangen de deelnemers uitgebreide schriftelijke informatie over de route en over horeca, winkels, campings en bezienswaardigheden op en bij de route.

We maken van deze editie weer een leuke happening. Kom ook en doe mee.
Organisatie 4K

Kamper Kano Kampeer Klassieker - GEANNULEERD (1)
13 mei 2021 - 16 mei 2021
KV Skonenvaarder Kampen

De partners van het Watersportverbond