Voor het 4de jaar organiseert Marianne Boer (KV Zeeburg) een kanotrektocht naar een relatief warm land met warm water, warme luchten en een bijzondere omgeving. Rond Pasen kun je zonder veel vakantiedagen te gebruiken vrijaf nemen op het werk dus ga mee op deze bijzondere trektocht.

We varen van strand naar camping naar een volgend strand, waar we mogelijk vrij kamperen. De groep is klein (4 tot 6 personen). Je moet aantoonbaar op het niveau zeevaardigheid zitten om aan de tocht deel te kunnen nemen, ook je materiaal moet uiteraard zeewaardig zijn. We starten even onder Zadar. Er ligt hier een eilandenrijk met eilandjes als  Ugljan, Pasman en Sestrunj. Er is geen getij dus we varen ’s morgens gewoon weg als de zon schijnt. Elk eiland kent zijn eigen cultuur en we nemen de tijd om hier van te genieten. We houden rekening met de veiligheid voor de hele groep. Het kan dus ook zomaar gebeuren dat je een dag niet je peddel vasthoudt, maar je wandelschoenen aandoet of ergens rustig zit te genieten van de ondergaande zon.

In de 2de week trekken we oostwaarts naar Kornati en Murter. Je kunt kiezen tussen 1 of 2 weken meevaren (13 t/m 20 of 21 t/m 28 april 2020). Je betaalt een bijdrage in de organisatie- en reiskosten van ongeveer € 200 p.p. Je doet mee voor eigen risico.

Aanmelden en info via boermh@gmail.com of tel. 06 4481 1508.

Op zondag 31 maart om 10.00 uur komen we in Amsterdam bij elkaar om al vast het noodzakelijke groepsgevoel te krijgen en praktische zaken te regelen.

Zeekano Zwerftocht Kroatië - GEANNULEERD
13 april 2020 - 28 april 2020 Kroatië
10 t/m 15 km 16 t/m 20 km 21 t/m 40 km 41 t/m 90 km
Aan je agenda toevoegen

De partners van het Watersportverbond