Watersportverbond: gevolgen coronavirus voor bijeenkomsten en activiteiten

De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. Het Watersportverbond volgt de adviezen van de overheid en het RIVM en gelast ook eigen bijeenkomsten en activiteiten af. Lees hier de gevolgen voor de bond.

We geven hieronder een overzicht van de gevolgen voor bijeenkomsten en activiteiten van het Watersportverbond:


Algemene Ledenvergadering Watersportverbond

In de huidige situatie was er geen spraken van dat de geplande ALV van 24 maart jl. doorging. De ALV van 18 mei heeft digitaal plaatsgevonden. Het vergde van alle betrokkenen nieuwe vaardigheden, maar de vergadering verliep over het algemeen naar behoren. Lees hier de samenvatting van de ALV van 18 mei. 

De datum van de volgende ALV is vastgesteld voor woensdag 1 juli 2020. Verenigingen hebben een uitnodiging ontvangen voor deze vergadering. Bekijk hier de agenda en vergaderstukken.Optimist on Tour

Vanwege deze coronamaatregel is het programma van Optimist on Tour aangepast. Op dit moment wordt er gezocht naar nieuwe data voor de locaties die in deze periode zouden plaatsvinden. Ook de edities bij de Medemblik Regatta, het Olympisch Festival en SAIL Amsterdam gaans door het annuleren van beide evenementen, dit jaar niet door. 

Houd de kalender van Optimist on Tour in de gaten voor meer informatie, nieuwe locaties en datums.Opleidingen

De opleidingen in de Watersport Academy ondervinden geen hinder. Alle praktische/fysieke opleidingen waren tot na 1 juni opgeschort, maar worden door de versoepelingen nu weer opgestart.  In de Watersport Academy Online kan gewoon gestart worden met een online cursus tot instructeur of wedstrijdofficial.  Lees hier meer over de opleidingen.  

 

Bereikbaarheid van het Watersportverbond

De medewerkers van het Watersportverbond werken thuis en zijn op reguliere werktijden bereikbaar via telefoon en e-mail.  Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 13:00 uur via +31 (0)30 3077500 en via info@watersportverbond.nl. De wachttijden kunnen langer zijn dan gebruikelijk.

Uitgelichte artikelen

De partners van het Watersportverbond