Communicatiepakket voor verenigingen

Communicatiemiddelen en diverse uitingen naar (jeugd)leden en andere belanghebbenden

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Vanaf 11 mei mogen ook watersporters ouder dan 18 jaar weer trainen in de buitenlucht. Om jou als vereniging en vaarschool op weg te helpen in de communicatie naar (jeugd)leden, ouders, bezoekers, trainers en andere belanghebbenden, heeft het Watersportverbond een communicatiepakket ontwikkeld met communicatiemiddelen en diverse uitingen die je kunt gebruiken richting leden. 

Let op! Dit dossier wordt de komende periode voortdurend aangevuld. Houd deze pagina dus in de gaten voor nieuwe uitingen die we binnenkort beschikbaar maken. 


Poster

Hang een poster op ter kennisgeving van de maatregelen. De poster kan je het beste ophangen op zichtbare plekken en op ooghoogte. Bijvoorbeeld bij het toegangshek, het (prik)bord op de muur van het clubgebouw, de helling, botenhuis of de kraan. Attendeer daarnaast je leden van de maatregelen op de vereniging. Voeg de poster dus ook zeker toe aan de mailing, nieuwsbrief of andere uitingen richting (jeugd)leden, ouders en vrijwilligers. Een poster bij de (lokale) supermarkt ophangen kan ook. 

Download hier onder een poster in het gewenste formaat:

Jeugd

Recreanten


Zelf de poster aanpassen

Wil je de poster(s) voorzien van eigen tekst en de iconen op de poster aanpassen naar alleen de discipline(s) die op je vereniging beoefent worden? Download dan de onderstaande templates (Word-document):


Beachflag

Een beachflag biedt een uitstekende mogelijkheid om de maatregelen onder de aandacht te brengen op de vereniging. Download hier het ontwerp voor een beachflag:

 

Banner

Breng je (jeugd)leden, trainers en instructeurs op de hoogte van het protocol Verantwoord Watersporten en de daarbij horende regels via de gebruikelijke nieuwsbrief of mailing, maar doe dit ook via social media. Ter kennisgeving kan je een banner als afbeelding toevoegen op social media, in je nieuwsbrief of mailing. Hiervoor hebben we een aantal formaten beschikbaar gemaakt:

Download hier onder een banner in het gewenste formaat: 

Jeugd

 

Charlotte van Leerdam
Jeugd

Vragen over dit dossier? Neem contact met mij op en ik help je verder!

De partners van het Watersportverbond