Advies nodig? Ons College van Deskundigen staat voor je klaar

Heeft jouw vereniging een probleem waar je zelf niet uitkomt? Wij helpen je graag met de ruime expertise van ons College van Deskundigen.

Het College van Deskundigen is een kenniscentrum dat bestaat uit vrijwilligers van het Watersportverbond. Zij stellen hun kennis ter beschikking aan de besturen van aangesloten verenigingen en adviseren onder meer over:

  • Juridisch zaken;
  • Onderhandelen met de gemeente;
  • Milieuwetgeving;
  • Vrijwilligerswerving;
  • Accommodatie en bouwkundige zaken;
  • Fiscaliteit.

Zo werkt het

Wil je advies van het College van Deskundigen? Stuur dan een mail naar vereniging@watersportverbond.nl. Zorg dat je vraag duidelijk is en dat je de nodige achtergrondinformatie, eventuele documenten en contactgegevens gelijk meestuurt. 

Via onze verenigingsondersteuners komt de vraag terecht bij de juiste deskundige. Die geeft je meestal rechtstreeks een antwoord of een advies. In complexere gevallen kan er worden voorgesteld om hulp in te schakelen van bijvoorbeeld een aannemer of advocaat. 

Houd er rekening mee dat onze deskundigen alleen een antwoord of advies geven op basis van de verstrekte informatie. Ze stellen bijvoorbeeld geen overeenkomsten of brieven op, maar denken graag mee en lezen concepten na.

Voor aangesloten verenigingen is het advies van een deskundige gratis.

Louise Polet
Verenigingsondersteuning

Heeft u een vraag? Neem contact met mij op en ik help je verder!

De partners van het Watersportverbond