Automatisch verstuurde mail vanuit Mijn Watersportverbond

14 juni, 2018

Automatisch verstuurde mail vanuit Mijn Watersportverbond

Deze avond is, in verband met technisch onderhoud aan 'Mijn Watersportverbond', een automatisch gegenereerd e-mailbericht naar alle geregistreerde gebruikers verstuurd. Wij merken dat deze e-mail vragen oproept en geven u daarom graag meer informatie.

Wij doen er alles aan om 'Mijn Watersportverbond' zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daarom voeren wij regelmatig onderhoud uit aan de 'Mijn Watersportverbond' omgeving. U merkt daar als gebruiker meestal niets van. Bij deze nieuwe versie is dat helaas anders en is het noodzakelijk dat alle gebruikers hun wachtwoord opnieuw instellen. Via de link in de e-mail kunt u dit eenvoudig, en in een paar stappen in orde maken.

Als u geen gebruik meer maakt of wenst te maken van 'Mijn Watersportverbond' hoeft u geen actie te ondernemen en kunt u deze e-mail als niet verzonden beschouwen.

UPDATE vrijdag 15 juni 15.00: Als u de link in de mail gebruikt, komt u op de pagina watersportverbond.force.com uit. Dit is correct. Het systeem dat alle handelingen op Mijn Watersportverbond registreert heet Salesforce. Vandaar dat u deze link te zien krijgt. Dit is dus volledig correct en u kunt de wijziging van uw wachtwoord hier in orde maken.

Background