Ready to sport! Watersportdag voor jongeren met een lichamelijke beperking

10 september, 2018

Ready to sport! Watersportdag voor jongeren met een lichamelijke beperking

Op zaterdag 29 september vindt de Ready to sport! Watersportdag plaats. Hier kunnen jongeren met een lichamelijke beperking waardoor sporten een uitdaging kan zijn, kennismaken met verschillende watersporten.

Onder begeleiding van een professionele instructeur kun je ervaren hoe leuk het is om te sporten op het water. Wanneer je een leuke sport hebt gevonden, word je geholpen met het vinden van een geschikte vereniging.

Ben jij 25 jaar of jonger? Maak jij gebruik van een rolstoel, heb je een prothese of heb je een andere lichamelijke beperking waardoor sporten soms een uitdaging is? Op zaterdag 29 september krijg je de kans om verschillende watersporten te proberen, zoals zeilen, kanovaren, roeien, suppen, waterskiƫn en wakeboarden.

Waar: Willem Alexander Baan, Zevenhuizen
Tijdstip: 10:30 tot 16:00
Aanmelden: www.readytosport.nl

De Ready to sport! Watersportdag is een initiatief van NOC*NSF, Rabobank Foundation, het Watersportverbond, de KNRB, Rotterdam Sportsupport en het Sportbedrijf Rotterdam.

Ouders
Als ouder kan het frustrerend zijn als je kind niet altijd makkelijk kan sporten. Daarom wordt tijdens de Ready to sport!-dagen ook altijd een side event voor ouders georganiseerd. Hier kunnen ouders terecht met alle vragen over sporten met een beperking en sportuitdagingen met elkaar delen.

Background