Gratis online cursussen voor officials nu beschikbaar

31 juli, 2019

Gratis online cursussen voor officials nu beschikbaar

Voor iedereen die mee wil helpen bij de organisatie van een zeilwedstrijd ontwikkelt de Watersportacademy een serie gratis online cursussen. Een laagdrempelige manier om te zorgen voor meer opgeleide officials op jouw vereniging.

In ongeveer een half uur tijd leer je de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen. Momenteel zijn de cursussen Boeienboot en Startschip beschikbaar, aan de andere cursussen wordt nu gewerkt. Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met korte uitleg, foto’s, graphics en animaties. Teksten zijn kort en to-the-point. Een hoofdstuk is op elk gewenst moment te volgen en later kan er weer worden verder gegaan. 

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Wanneer je alle vragen goed hebt beantwoordt, ontvang je een digitale Badge. Het Watersportverbond registreert je direct als ‘Club Official’ in de functie waarvoor de cursus is afgerond. Wanneer je alle cursussen hebt gedaan, word je geregistreerd als Club Official op Niveau 2. Je bent dan op clubniveau op elk gebied inzetbaar. 

Op www.elowatersportverbond.nl vind je alle cursussen. Een account aanmaken is heel eenvoudig.

Vragen? Neem dan contact op met opleidingen@watersportverbond.nl.

Background