Vacature: lever jij TOP-dienstverlening voor de CWO opleidingslocaties?

29 januari, 2019

Vacature: lever jij TOP-dienstverlening voor de CWO opleidingslocaties?

Steeds meer Nederlanders ontdekken de watersport. Deze watersporters kunnen terecht bij ruim 800 kwaliteitsbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersport. Samen voeren de leden – zoals jachthavens, werven, bootverhuurders, watersportwinkels, importeurs en zeilscholen – het A-merk in de watersport: HISWA.

De Stichting CWO (Commissie Watersportopleidingen) is een samenwerking tussen HISWA Vereniging en het Watersportverbond. De stichting heeft als doel een uniform diplomasysteem voor vaaropleidingen te ontwikkelen en in stand te houden. Voor bijna elke watersportdiscipline zijn er CWO-opleidingen. Jaarlijks worden door de ruim 180 aangesloten opleidingslocaties meer dan 25.000 diploma’s en vorderingsstaten aan watersporters uitgereikt. HISWA Vereniging voert in opdracht van de Stichting CWO sinds november 2017 het secretariaat uit. Op het fraaie kantoor van HISWA Vereniging aan het IJ in Amsterdam is nu een vacature ontstaan voor een:

MEDEWERKER CWO-SECRETARIAAT
(20 tot 24 uur per week, tijdelijke functie van 1 maart t/m 31 december 2019)

De functie
In deze uitvoerende functie zorg je ervoor dat de dienstverlening vanuit het CWO-secretariaat naar de opleidingslocaties van hoog niveau is. Het team van het CWO-secretariaat bestaat uit drie medewerkers en werkt samen met collega’s van de financiële administratie van HISWA Vereniging.
Als CWO-medewerker beantwoord je telefoontjes en e-mails van de CWO opleidingslocaties en instructeurs. Je werkt de administratie bij en communiceert hierover met opleidingslocaties. Daarnaast ondersteun je de opleiders, het bestuur en de kwaliteitscommissie. Doordat jij goed bekend bent met de CWO diplomalijnen en systematiek kan je snel uit de voeten met dit werk. Binnen het CWO-secretariaat voer je, in overleg met de coördinator, zelfstandig jouw werkzaamheden uit.

Functie-eisen
Je bent klantgericht, zelfstandig, pro-actief, flexibel en nauwkeurig. Je bent communicatief sterk, niet bang om de telefoon op te nemen en bezit uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast kun je goed samenwerken en ben je een echte aanpakker. Je kan goed overweg met MS Office en bent bereid te leren werken met de programma’s Salesforce en Multivers. Je functioneert minimaal op MBO-4 werk- en denkniveau. Je hebt kennis van het CWO-systeem, bent CWO-instructeur niveau 3 of hoger of hebt via een CWO-locatie kennis opgedaan van het systeem (bv. als manager, contactpersoon opleidingen of hoofdinstructeur).

Wat bieden wij?
- Een prettige werkplek in Amsterdam, op het kantoor van HISWA Vereniging;
- Een uitdagende rol binnen de organisatie van de Commissie Watersportopleidingen, met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
- Een passend salaris;
- Flexibiliteit m.b.t. het plannen van werkdagen en vakanties.

Ben jij de persoon die wij zoeken en ben jij vanaf 1 maart beschikbaar?
Stuur dan uiterlijk 5 februari per e-mail jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar:
HISWA Vereniging, t.a.v. mevrouw A. Bos: a.bos@hiswa.nl

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Bella van Erp of Lisette Bakker op: b.van.erp@hiswa.nl of 085-401 59 66

Background