Eredivisie Zeilen dit jaar van 4 t/m 6 oktober

03 juli, 2019

Eredivisie Zeilen dit jaar van 4 t/m 6 oktober

De Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging organiseert van 4 tot en met 6 oktober 2019 het Eredivisie Zeilen evenement. De wedstrijden vinden plaats op het IJmeer voor de haven van Muiden. Dit is direct de finale, dus één kans om je team of vereniging op de kaart te zetten en te kwalificeren voor de SAILING Champions League 2020!

Inmiddels hebben zich 16 verenigingsteams ingeschreven, er is nog plaats voor meer verenigingen. Voor meer informatie over deelname namens je vereniging kan je contact opnemen met het Watersportverbond via wedstrijden@watersportverbond.nl.

Er wordt net als de vorige jaren gevaren in de J/70's die door de organisatie ter beschikking worden gesteld. Een team vaart met 4 personen. Damesteams mogen met 5 personen varen. Voor meer informatie of inschrijven, bezoek de website van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging  (KNZ&RV).

De KNZ&RV organiseert het evenement in 2019, waarvoor dank! Alle partijen die ideeën hebben over een toekomstbestendige competitie (aantal evenementen, locaties, boten, etcetera) zijn meer dan welkom contact op te nemen met het Watersportverbond via wedstrijdsport@watersportverbond.nl. Wij wisselen graag van gedachten en ondersteunen waar mogelijk.

 

Foto: Jasper van Staveren

Background