Doe mee aan verkiezing Club van het Jaar!

02 april, 2019

Doe mee aan verkiezing Club van het Jaar!

Wilt u laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek uw watersportvereniging is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Naast waardering en erkenning voor al het moois dat op uw vereniging plaatsvindt, maakt u kans op de titel ‘Club van het Jaar, een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee uw club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten.

Doe mee en schrijf uw club nu in via www.clubvanhetjaar.nl 

Zo werkt het

Inschrijven kan tot en met 13 mei. Vervolgens kan er van 6 mei tot 7 juni op uw vereniging gestemd worden. Maak daarbij gebruik van gratis promotiemateriaal om uw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de sportclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen dan op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sportwereld. De vakjury beslist welke sportclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mag noemen. De winnaar wordt in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt. 

Reactie winnaar Club van het Jaar 2018 

Basketbalvereniging Crackerjacks: “Na het winnen van de verkiezing gingen deuren voor ons open waardoor we onze dromen kunnen verwezenlijken. En door de masterclass ‘Coach de Coach’ zetten we mooie stappen in het opleiden van onze coaches!”.  Bekijk de video van de Crackerjacks, waarin ze vertellen wat de verkiezing Club van het Jaar hen gebracht heeft!   

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. Ze vormen samen het grootste sociale netwerk van ons land. Ook leiden ze talenten op die zonder vereniging of stichting nooit zo ver zouden komen. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden! De verkiezing Club van het Jaar is o.a. een initiatief van NOC*NSF.

 

Background