Aanmelden in 2020 te organiseren Nederlandse Kampioenschappen

07 november, 2019

Aanmelden in 2020 te organiseren Nederlandse Kampioenschappen

In 2020 te organiseren (Open) Nederlandse Kampioenschappen moeten vóór 1 december 2019 door de organiserende autoriteit bij het Watersportverbond worden aangevraagd.

Meld jouw ONK aan

Staat er bij jou een (Open) Nederlands Kampioenschap op de planning? Vraag hier de organisatie voor het NK in 2020 aan. Goedgekeurde kampioenschappen worden op de online meerjarenkalender van het Watersportverbond vermeld. 

Geef ook andere wedstrijden door

Ook zien we graag dat verenigingen en klassenorganisaties hun overige wedstrijden aanmelden. Dat kan door naar wedstrijdsport@watersportverbond.nl een mail (of Excel-bestand) te sturen met:

  • Naam evenement
  • Start- en einddatum
  • Website organiserende vereniging of website evenement
  • Klasse of klassen (graag volledig uitschrijven, dus niet meer 'Alle erkende open eenheidsklassen')

Dit laatste in verband met het Reglement Erkennen en Afvoeren van Klassen. Hierin staan immers vereisten met betrekking tot de georganiseerde wedstrijden voor een Nationale klasse. De meerjarenkalender is de bron waar we deze vereisten controleren.

We zien alle aanmeldingen graag verschijnen! Voor zaken rondom evenementen en kampioenschappen is de Afdeling Wedstrijdsport te bereiken via wedstrijdsport@watersportverbond.nl.

Background