Juryleden opgelet! Start nu jouw gratis online cursus

19 september, 2019

Juryleden opgelet! Start nu jouw gratis online cursus

We maken je er graag op attent dat de online cursus Jury klaar is! Dit is alweer de 3e cursus in de serie tot Club Official. Inmiddels hebben we al 250 cursisten en zijn er meer dan 120 badges behaald! Deze gratis cursussen is bedoeld voor iedereen die wel eens helpt of mee wil helpen bij de organisatie van een zeilwedstrijd en zijn te volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

In ongeveer een half uur tijd leer je heel functiegericht de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen. Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met korte uitleg, foto’s, graphics en animaties. Teksten zijn kort en to-the-point. Je kunt op elk gewenst moment een hoofdstuk volgen en later weer verder gaan. Zelfs op je telefoon werkt het!

Club Official

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Als je alle vragen goed beantwoord hebt, ontvang je een digitale Badge. We registreren je dan ook gelijk als ‘Club Official Niveau 1’ in de functie waarvoor jij de cursus hebt afgerond. Wanneer je aan het eind van het jaar alle cursussen gedaan hebt, registreren we je als Club Official op Niveau 2. Je bent dan op clubniveau op elk gebied inzetbaar.

Elektronische Leeromgeving

We nodigen ook alle bestaande officials uit om ook eens een kijkje te nemen. Je kunt namelijk heel eenvoudig het linkje doorsturen naar de personen die het aankomende weekend komen helpen. En je kunt even checken of je zelf alles nog weet. Via www.elowatersportverbond.nl kom je direct in de Elektronische Leeromgeving van het Watersportverbond. Wanneer je op deze website een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot de cursussen.

Boeienboot en Startschip

De cursussen Boeienboot en Startschip zijn al een tijdje beschikbaar. Aan Race Office, Rescue en Uitslagverwerking wordt nu gewerkt. We hopen voor Kerst de hele reeks klaar te hebben. Heb je vragen? Neem dan contact op met opleidingen@watersportverbond.nl.

Background