Doe mee aan de Nationale Motorbootvarenprijs 2022!

2 november 2022

Doe mee aan de Nationale Motorbootvarenprijs 2022!

Ieder initiatief dat heeft bijgedragen aan motorbootvaren in de meeste brede zin mag meedoen aan de Nationale Motorbootvaren Prijs. Ga jij er met de herinneringsstandaard en oorkonde vandoor? Geef je op via motorbootvarenprijs.nl

Stichting Bevordering Motorbootvaren looft jaarlijks de prijs Nationale Motorbootvaren uit. Motorbootvaarders, watersporters of instellingen die betrokken zijn bij motorbootvaren kunnen tot 31 december 2022 voordrachten voor de prijs indienen. Kwam jouw voordracht in het verleden niet voor de prijs in aanmerking, maar is het volgens jou nog wel actueel? Dan mag je deze ook nu weer indienen. Dien je voordracht digitaal in via motorbootvarenprijs.nl.

De criteria

Om voor de Nationale Motorbootvaren Prijs in aanmerking te komen, moet een initiatief of activiteit positief hebben bijgedragen aan één of meer van de volgende aspecten van het motorbootvaren:

  • Vaarplezier in de meest brede zin
  • Vaarroutes
  • Veiligheid en duurzaamheid
  • Promotie van motorbootvaren
Onafhankelijke jury

Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs. Deze jury bestaat uit watersportjournalisten en vertegenwoordigers van watersportorganisaties. 

Bekendmaking winnaar tijdens Boot Holland 2023

De winnaar van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2022 wordt bekendgemaakt tijdens de opening van Boot Holland in maart 2023. De prijs bestaat uit een herinneringsstandaard en een oorkonde. De Nationale Motorbootvaren Prijs 2021 is in 2022 wel toegekend, maar niet uitgereikt. Dit komt omdat Boot Holland niet doorging. Deze uitreiking vindt daarom nu tegelijk plaats met de prijs van 2022. 

Meer weten? Neem contact op met de secretaris van Stichting Bevordering Motorbootvaren via secretaris@motorbootvarenprijs.nl.

Deel dit artikel:

Doe mee aan de Nationale Motorbootvarenprijs 2022!